Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

3 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 15 of meer

7 donaties

Hartelijk dank voor uw steun!

€ 25 of meer

25 donaties

Niet alleen ontvangt u onze dank, maar ook onze gloednieuwe debuut-cd met daarop Canto Ostinato van Simeon ten Holt.

€ 30 of meer

15 donaties

Dank u wel! U ontvangt een gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd.

€ 50 of meer

4 donaties

Hartelijk dank! U ontvangt een gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd plus een kaartje voor de cd-presentatie in de Kleine Zaal van het Concertgebouw op 12 november 2019. Tot dan!

€ 75 of meer

18 donaties

Heel veel dank! U ontvangt twee toegangskaarten voor de cd-presentatie in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam op 12 november 2019 én een gesigneerd exemplaar van de nieuwe cd.

€ 85 of meer

1 donatie

Bedankt! Kunt u wel eens een extra lesje gebruiken voor uw staccato? Heeft u altijd al eens wat trucjes op een tenor willen leren? Of wilt u gewoon eens de saxofoon proberen om te kijken of het iets voor u is? Niet alleen krijgt u les van een octet-lid: ook ontvangt u daarbij onze nieuwe cd!

€ 100 of meer

6 donaties

Hartelijk dank! U hoeft niet langer te zoeken naar leuke cadeaus: u zit voorlopig goed met deze set van 5 exemplaren van de nieuwe cd!

€ 200 of meer

0 donaties

Dank u wel! Canto Ostinato is opgedeeld in 106 secties. Adopteer uw favoriete sectie en ontvang twee gesigneerde CD's. In het cd-boekje wordt uw naam of het logo van uw bedrijf vermeld bij de door u geadopteerde sectie.

€ 250 of meer

0 donaties

Heel veel dank! Speelt u in een saxofoonkwartet, bandje of ander ensemble? Ontvang een twee uur durende workshop van twee octet-leden plus twee gesigneerde cd's.

€ 500 of meer

0 donaties

Geweldig, bedankt! Is uw woonkamer niet zó groot dat er een heel octet inpast, maar wilt u wel graag een huiskamerconcert? Dan hebben wij een passend alternatief met enkele octet-leden voor u! Daarbij ontvangt u natuurlijk ook twee gesigneerde cd's.

€ 1.500 of meer

0 donaties

Ontzettend bedankt! Het octet komt u persoonlijk bedanken met een mini (huiskamer) concert en twee gesigneerde cd's.

"Heel erg veel dank voor uw hulp bij het uitbrengen van onze debuut-CD. Zonder uw hulp was dit voor ons alleen bij dromen gebleven!"
- NS8

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019