Hoera!! Jasmijn - Nieuwe singles van Jasmijn is geslaagd!

Dankzij 87 donaties die samen € 3.615 opleverden voor Jasmijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nieuwe singles van Jasmijn

Met jouw bijdrage kan ik mijn droom waarmaken om eindelijk mijn muziek te releasen, help je mij?

Jasmijn
Jasmijn
musician

This 19-year-old is a live performing singer and electric music producer. "My one and only goal is sharing my music with you." -Jasmijn

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Sokken ontworpen door Jasmijn

  Thanks, bij elke single die ik uitbreng zullen er super fijne sokken uitkomen met de naam van mijn single erop (je kunt kiezen welke). Als je voor deze donatie kiest zul je een mail ontvangen met alle info. Aan de hand van deze mail kun je een gesigneerd paar sokken gratis krijgen. Deze moet je hebben!

 • € 10 of meer
  USB-stick

  Heb je geen cd-speler? Ga dan voor een USB-stick met alle singles erop die ik met behulp van de crowdfunding uitbreng! Als je voor deze donatie kiest zul je een mail krijgen waarmee je een gesigneerd USB-stickje gratis kunt krijgen.

 • € 25 of meer
  CD

  Bedankt, alle singles die ik met behulp van de crowdfunding opneem komen uiteindelijk op een CD terecht. Als je voor deze donatie kiest zul je een mail ontvangen waarmee je een gesigneerde CD gratis kunt krijgen.

 • € 85 of meer
  Workshop bij jouw thuis

  Super bedankt! Als je 85 euro of meer bijdraagt krijg je een workshop songwriting van mij. Deze duurt ongeveer 1,5 tot 3,5 uur en is geschikt voor maximaal 5 personen.

 • € 175 of meer
  Een huiskamerconcert

  Wauw, bedankt! Bij deze krijg je een (eventueel akoestisch) huiskamerconcert van mij. Jij kiest de locatie uit en zal mijn muziek live te horen krijgen.

 • € 250 of meer
  Singlerelease-show op een door jou gekozen locatie

  Wat ongelofelijk leuk dat je hiervoor kiest! Op een door jou gekozen locatie zal ik een gloednieuwe single releasen, misschien wel bij jou thuis! Deze kans wil je niet missen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023