Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Je naam op letterkunstwerk Dream*Discover*Create

Bedankt voor je steun! Je naam wordt vereeuwigd op een schilderij van Danielle. 3003 namen verwerkt op 3 doeken met de titels Dream, Discover en Create. Deze schilderijen krijgen een vaste plaats in het trappenhuis van de Art-studio. Vermeld bij je donatie de namen die op het schilderij komen.

verwachte levertijd 01 november.

  Tip
€ 45 of meer
Neem kunst mee naar buiten: De kunst-paraplu

Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je deze limited edition paraplu met print van het kunstwerk "The power of dreams" Verzending binnen Nederland gratis, daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

verwachte levertijd 01 november.

€ 85 of meer
Omwikkel je met kunst: Sunflowers

Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je een speciaal voor deze crowdfunding ontworpen zijden sjaal (Silk Haboutai) met de afbeelding van het schilderij Sunflowers. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

verwachte levertijd 01 november.

€ 85 of meer
Omwikkel je met kunst: Blossom

Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je een speciaal voor deze crowdfunding ontworpen zijden sjaal (Silk Haboutai) met de afbeelding van het schilderij Blossom. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

verwachte levertijd 01 december.

€ 100 of meer
Art-Sale

Tijdens de Art-Sale kun je voor een leuke prijs een schilderij kopen. Vanaf 16 september zijn de schilderijen te zien op de website van To-re-create: www.to-re-create.com en start de voorverkoop. Neem voor aankoop of reserveren van een schilderij eerst contact op via de e-mail [email protected] Schilderijen kunnen tijdens de Art-Sale of op een afgesproken moment bij To-re-create worden opgehaald. Bij bezorging worden de kosten in rekening gebracht.

verwachte levertijd 01 oktober.

€ 180 of meer
Dompel je onder in de kunst: 2 daags arrangement

2x overnachten bij T0-re-create, inclusief ontbijt. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid vanaf november te boeken.

verwachte levertijd 01 november.

€ 240 of meer
Samen kunstzinnig aan de slag

Samen kunstzinnig aan de slag. Kom met je familie of met je vrienden een workshop volgen bij To-re-create. Met maximaal 8 personen kom je een ochtend of middag een 2,5 -3 uur durende workshop volgen. Je kunt er voor kiezen samen een gezamenlijk schilderij te maken (maximale formaat 100x150 cm) of iedere deelnemer krijgt een doek van 50x50 cm dat onder begeleiding wordt beschilderd. Koffie-thee en wat lekkers inbegrepen. Deze workshop is te boeking na opening van de Art-studio.

verwachte levertijd 01 november.

€ 350 of meer
Dompel je onder in de kunst: midweek arrangement

Een Midweek wegdromen bij To-re-create voor 2 personen inclusief ontbijt. Aankomst maandag, vertrek vrijdag ochtend Het arrangement is op basis van beschikbaarheid vanaf november te boeken.

verwachte levertijd 01 november.

€ 400 of meer
Dompel je onder in de kunst: Art-studio weekend & workshop arrangement

Met maximaal 4 personen een weekend verblijven in de Art-Studio inclusief ontbijt. Aankomst vrijdag, vertrek zondagmiddag. Op zaterdag ochtend of middag maak je onder begeleiding gezamenlijk 1 groot kunstwerk ( max formaat 100x100) of ieder een individueel schilderij op een doek van 50x50 cm. Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid vanaf november

verwachte levertijd 01 november.

"Super bedankt dat je mee droomt en bijdraagt aan de Art-Studio. Vier op 16-17 november de opening mee! Van harte welkom! Danielle"
- Art-B&B To-re-create

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019