Dream*discover*create een art-studio

een project van Art-B&B To-re-create — Schinveld, Nederland
Dream*discover*create een art-studio

Dream*Discover*Create een art studio voor B&B To-re-create! Een plek om creatieve dromen te dromen, te ontdekken en zelf kunst te maken.

Art-B&B To-re-create
Art-B&B To-re-create
art teacher/ B&B owner

To-re-create is een kleine B&B waar Kunst en Limburgse gastvrijheid centraal staan. Je kan er slapen tussen de kunst en zelf kunst maken.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 45 of meer
  Neem kunst mee naar buiten: De kunst-paraplu

  Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je deze limited edition paraplu met print van het kunstwerk "The power of dreams" Verzending binnen Nederland gratis, daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

 • € 10 of meer
  Je naam op letterkunstwerk Dream*Discover*Create

  Bedankt voor je steun! Je naam wordt vereeuwigd op een schilderij van Danielle. 3003 namen verwerkt op 3 doeken met de titels Dream, Discover en Create. Deze schilderijen krijgen een vaste plaats in het trappenhuis van de Art-studio. Vermeld bij je donatie de namen die op het schilderij komen.

 • € 85 of meer
  Omwikkel je met kunst: Sunflowers

  Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je een speciaal voor deze crowdfunding ontworpen zijden sjaal (Silk Haboutai) met de afbeelding van het schilderij Sunflowers. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

 • € 85 of meer
  Omwikkel je met kunst: Blossom

  Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je een speciaal voor deze crowdfunding ontworpen zijden sjaal (Silk Haboutai) met de afbeelding van het schilderij Blossom. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

 • € 100 of meer
  Art-Sale

  Tijdens de Art-Sale kun je voor een leuke prijs een schilderij kopen. Vanaf 16 september zijn de schilderijen te zien op de website van To-re-create: www.to-re-create.com en start de voorverkoop. Neem voor aankoop of reserveren van een schilderij eerst contact op via de e-mail [email protected] Schilderijen kunnen tijdens de Art-Sale of op een afgesproken moment bij To-re-create worden opgehaald. Bij bezorging worden de kosten in rekening gebracht.

 • € 180 of meer
  Dompel je onder in de kunst: 2 daags arrangement

  2x overnachten bij T0-re-create, inclusief ontbijt. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid vanaf november te boeken.

 • € 240 of meer
  Samen kunstzinnig aan de slag

  Samen kunstzinnig aan de slag. Kom met je familie of met je vrienden een workshop volgen bij To-re-create. Met maximaal 8 personen kom je een ochtend of middag een 2,5 -3 uur durende workshop volgen. Je kunt er voor kiezen samen een gezamenlijk schilderij te maken (maximale formaat 100x150 cm) of iedere deelnemer krijgt een doek van 50x50 cm dat onder begeleiding wordt beschilderd. Koffie-thee en wat lekkers inbegrepen. Deze workshop is te boeking na opening van de Art-studio.

 • € 350 of meer
  Dompel je onder in de kunst: midweek arrangement

  Een Midweek wegdromen bij To-re-create voor 2 personen inclusief ontbijt. Aankomst maandag, vertrek vrijdag ochtend Het arrangement is op basis van beschikbaarheid vanaf november te boeken.

 • € 400 of meer
  Dompel je onder in de kunst: Art-studio weekend & workshop arrangement

  Met maximaal 4 personen een weekend verblijven in de Art-Studio inclusief ontbijt. Aankomst vrijdag, vertrek zondagmiddag. Op zaterdag ochtend of middag maak je onder begeleiding gezamenlijk 1 groot kunstwerk ( max formaat 100x100) of ieder een individueel schilderij op een doek van 50x50 cm. Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid vanaf november

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019