Dream*discover*create een art-studio

een project van Danielle de Warem — Schinveld, Nederland
Dream*discover*create een art-studio

Dream*Discover*Create een art studio voor B&B To-re-create! Een plek om creatieve dromen te dromen, te on...

Danielle de Warem
Danielle de Warem
art teacher/ B&B owner

To-re-create is een kleine B&B waar Kunst en Limburgse gastvrijheid centraal staan. Je kan er slapen tussen de kunst en zelf kunst maken.

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 45 of meer
  Neem kunst mee naar buiten: De kunst-paraplu

  Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je deze limited edition paraplu met print van het kunstwerk "The power of dreams" Verzending binnen Nederland gratis, daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

 • € 10 of meer
  Je naam op letterkunstwerk Dream*Discover*Create

  Bedankt voor je steun! Je naam wordt vereeuwigd op een schilderij van Danielle. 3003 namen verwerkt op 3 doeken met de titels Dream, Discover en Create. Deze schilderijen krijgen een vaste plaats in het trappenhuis van de Art-studio. Vermeld bij je donatie de namen die op het schilderij komen.

 • € 20 of meer
  Geef kunst kado: kadobon

  Als dank voor je steun ontvang je een kadobon van 20 euro. Te besteden bij alle producten of diensten van T0-re-create.

 • € 50 of meer
  Art-Sale

  Tijdens de Art-Sale kun je voor een leuke prijs een schilderij kopen. De schilderijen zijn te bekijken en te koop tijdens de Open dag op 6 oktober. Een gedeelte van de schilderijen is al te zien op de website van To-re-create: www.to-re-create.com Neem voor aankoop of reserveren van een schilderij eerst contact op via de e-mail [email protected] Schilderijen kunnen tijdens de Art-Sale of op een afgesproken moment bij To-re-create worden opgehaald. Bij bezorging worden de kosten in rekening gebracht.

 • € 85 of meer
  Omwikkel je met kunst: Sunflowers

  Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je een speciaal voor deze crowdfunding ontworpen zijden sjaal (Silk Haboutai) met de afbeelding van het schilderij Sunflowers. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

 • € 85 of meer
  Omwikkel je met kunst: Blossom

  Super bedankt voor je steun! Als dank voor je donatie ontvang je een speciaal voor deze crowdfunding ontworpen zijden sjaal (Silk Haboutai) met de afbeelding van het schilderij Blossom. Verzendingen binnen Nederland zijn gratis. Daarbuiten worden portokosten in rekening gebracht.

 • € 100 of meer
  Art-Sale

  Tijdens de Art-Sale kun je voor een leuke prijs een schilderij kopen. Vanaf 16 september zijn de schilderijen te zien op de website van To-re-create: www.to-re-create.com en start de voorverkoop. Neem voor aankoop of reserveren van een schilderij eerst contact op via de e-mail [email protected] Schilderijen kunnen tijdens de Art-Sale of op een afgesproken moment bij To-re-create worden opgehaald. Bij bezorging worden de kosten in rekening gebracht.

 • € 180 of meer
  Dompel je onder in de kunst: 2 daags arrangement

  2x overnachten bij T0-re-create, inclusief ontbijt. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid vanaf november te boeken.

 • € 350 of meer
  Dompel je onder in de kunst: midweek arrangement

  Een Midweek wegdromen bij To-re-create voor 2 personen inclusief ontbijt. Aankomst maandag, vertrek vrijdag ochtend Het arrangement is op basis van beschikbaarheid vanaf november te boeken.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023