Hoera!! Anne - Kookboek 'Mam wil je dit vaker maken?' is geslaagd!

Dankzij 137 donaties die samen € 4.287 opleverden voor Anne.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kookboek 'Mam wil je dit vaker maken?'

Kookboek voor ouders die rap en zonder poespas een gezonde maaltijd op tafel willen zetten. Van ontbijt t...

Anne
Anne
auteur, vormgever

Auteur kookboeken, vormgever en kunstenaar. Te volgen op Insta en FB onder de naam @mamwiljeditvakermaken.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer

  Wat leuk! Kom je naar mijn officiële boeklancering op zaterdag 6 juli a.s. in Usquert? Neem gezellig iemand mee! Je kunt op deze feestelijke dag komen proeven van veel verschillend heerlijks uit mijn kookboek en natuurlijk neem jij na afloop als 1 van de eersten een exemplaar mee naar huis! Exacte tijd van de lancering volgt.

 • € 10 of meer

  Fijn dat je mijn project wilt steunen! Als dank krijg je van mij een hippe set van 5 wenskaarten (met illustraties uit het boek) thuis gestuurd en vind je een lekker recept uit mijn kookboek in je mailbox.

 • € 25 of meer

  Wat tof, die nieuwsgierigheid naar mijn kookboek! Een gesigneerd exemplaar inclusief een hippe set wenskaarten met de gave illustraties van Ati valt bij jou op de deurmat!

 • € 50 of meer

  Gaaf zeg! Je mag mijn boek cadeau geven aan iemand. Twee gesigneerde exemplaren met twee sets wenskaarten vallen bij jou op de deurmat.

 • € 100 of meer

  Hiep hiep hoera! Kom jij het kinderfeestje van je kind bij mij in het schildersatelier vieren? Kies een middag uit (in overleg met mij) voor 2 uur schilderen op doek met een groep van max. 6 kinderen in mijn atelier te Usquert. Lekkers en sap uit het kookboek inbegrepen. Het wordt een te gek schilderfeest! Een gesigneerd exemplaar van mijn boek neem jij na afloop mee naar huis. Datum in overleg.

 • € 250 of meer

  Wat een geweldig bedrag! Kom naar mijn feestelijk buffet met maximaal 6 personen. Ga genieten van mijn gerechten. Na afloop krijg jij je eigen gesigneerd exemplaar van mijn kookboek mee naar huis. Datum in overleg.

 • € 500 of meer

  Wauw, wat een donatie! Je naam of dat van je bedrijf zal ik na de campagne vermelden op mijn website. Je krijgt een aantal exemplaren (tot 20 stuks) naar wens (bijvoorbeeld als relatiegeschenk, cadeautje voor personeel, familie of vrienden) toegestuurd. Je kunt ze ook mee naar huis nemen na de boeklancering op 6 juli a.s. Neem iemand mee naar de lancering!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022