Oren en Ogen tekort

een project van Oren en Ogen tekort — Rotterdam, Nederland
Oren en Ogen tekort

Een unieke gelegenheid om de stad te beleven met al je zintuigen, een beleving dit je altijd bij blijft.

Oren en Ogen tekort
Oren en Ogen tekort
Toegankelijke cultuur

Stichting Oren en Ogen tekort maakt kunst, cultuur en architectuur toegankelijk voor mensen met een visuele en/of auditieve beperking.

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gratis zintuiglijke stadswandeling

  Ga mee met een van onze gidsen tijdens één van de geplande tours en ervaar zelf hoe je de stad kunt beleven met al je zintuigen. Deze tegenprestatie is voor 1 persoon.

 • € 150 of meer
  Kennismaking met de gebarentaal

  Tijdens een 2 uur durende workshop maak je kennis met de gebarentaal. De workshop wordt gegeven door dove docent, die werkzaam is bij Hogeschool Rotterdam. Gebarentaal is niet moeilijk om te leren. Behalve mimiek, grammatica, lichaamshouding. Tijdens de workshop komt het volgende aan bod; - informatie over doofheid/doofzijn - communicatie vormen met doof persoon - rollenspel in de praktijk (met behulp van geluidsbeschermers in het groepsverband) - memory in gebarentaal En natuurlijk gaan we je de gebarentaal aanleren! Deze tegenprestatie is voor 1 persoon.

 • € 250 of meer
  Gratis zintuiglijke groepswandeling

  Ga met je eigen familie of vrienden op pad met een van onze gidsen en ervaar zelf hoe je de stad kan beleven met al je zintuigen. IN overleg bepalen we samen een datum voor jullie exclusieve wandeling. Deze tegenprestatie is voor een groep van 4 tot 10 personen.

 • € 500 of meer
  Exclusieve Kunst gedichtenbundel

  Een bundel van 10 gedichten, geschreven door mensen met een visuele beperking. De gedichten zijn vervolgens door iemand die doof is vertaald in een gebarengedicht. Deze video's zijn onderdeel van de gedichtenbundel. Deze tegenprestatie is per gedichtenbundel.

 • € 1.000 of meer
  3D print van de stad

  Doneer € 1000 of meer waarmee we een 3D print kunnen maken van een van de unieke gebouwen in Rotterdam en wij vermelden je als sponsor op de print.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023