Hoera!! Wiosna van Bon - Photobook: Family Stranger is geslaagd!

Dankzij 158 donaties die samen € 12.224 opleverden voor Wiosna van Bon.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Photobook: Family Stranger

‘Family Stranger’ gaat over gezinnen van gedetineerden nadat ze ontdekt hebben dat een gezinslid een misd...

Wiosna van Bon
Wiosna van Bon
Fotograaf

Mijn werk gaat over ethiek. Mijn projecten gaan over zwakkere groepen in de samenleving die ondanks alles volharden.

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer

  Super. Je bent een kanjer! Jij ontvangt het gesigneerde fotoboek met een fine art print van ± 15 x 20 cm. Keuze uit 5 beelden. Zie beeld in tekst. (incl. verzendkosten binnen NL)

 • € 15 of meer

  Dankjewel voor jouw steun. Jij ontvangt een persoonlijk gemaakte postkaart met een quote uit het fotoproject, die geschreven en getekend is met mijn rechterhand. De vraag is ben ik rechtshandig?

 • € 16 of meer

  Yes, jij durft een gok te nemen of ik linkshandig ben. 10 tot 15 % van de mensheid is linkshandig. Jij ontvangt een persoonlijk gemaakte postkaart met een quote uit het fotoproject, die geschreven en getekend is met mijn linkerhand.

 • € 35 of meer

  Woehoe! super fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in mijn werk. Jij ontvangt het gesigneerde fotoboek Family Stranger (incl. verzendkosten binnen NL)

 • € 42 of meer

  Woehoe! super fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in mijn werk. Door jou gaat het fotoboek op reis. Jij ontvangt het gesigneerde fotoboek Family Stranger (incl. verzendkosten binnen EU) * contacteer mij voor wereldverzending.

 • € 70 of meer

  Jij bent te gek. Jij ontvangt één gesigneerd fotoboek voor jezelf en één voor een vriend of collega. (incl. verzendkosten binnen NL)

 • € 175 of meer

  Jij bent geweldig en steunt me enorm! Jij ontvangt 5 gesigneerde fotoboeken van Family Stranger. Eén voor jezelf en een paar om cadeau te geven aan anderen (Incl. verzendkosten binnen NL)

 • € 185 of meer

  Super tof. Jij ontvangt een fine art print van ± 44 x 60 cm en het gesigneerde fotoboek. Keuze uit 4 beelden. Zie beeld in tekst. (incl. verzendkosten binnen NL)

 • € 275 of meer

  Held ben je! Helden ontvangen een fine art print van ± 30 x 41 cm in een mooie houten baklijst en het gesigneerde fotoboek. Mijn werk hangt straks mooi aan jouw muur! Keuze uit 5 beelden. Zie beeld in tekst. (Incl. verzendkosten binnen NL)

 • € 300 of meer

  Wil jij mooie foto’s van jezelf? Ga jij binnenkort solliciteren of wil je nieuwe portretfoto’s voor op je website? Wil je je grootmoeder verassen met spectaculaire beelden of ben jij op zoek naar goede tinderfoto’s? De fotoshoot is ook mogelijk in duo’s. Jij ontvangt 10 bewerkte beelden en het gesigneerde fotoboek. De shoot vindt plaats binnen een straal van 43,2 km vanaf ‘s-Hertogenbosch in de natuur of bij mij in de studio.

 • € 550 of meer

  WAUW YES jij bent fantastisch en ik voel me vereerd! Jij ontvangt een speciale boekvertoning bij je thuis of op kantoor. Je ontvangt drie gesigneerde boeken en jouw (bedrijfs)naam zal vermeld worden in het boek colofon (Binnen NL, anders in overleg)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023