Hoera!! Stichting Wijdekerk - Help Outcast de musical de planken op is geslaagd!

Dankzij 171 donaties die samen € 5.130 opleverden voor Stichting Wijdekerk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help Outcast de musical de planken op

OUTcast is een aangrijpend verhaal over de zoektocht naar het zijn van je ware zelf als lhbt binnen een r...

Stichting Wijdekerk
Stichting Wijdekerk
team OUTcast

Wat als je als gay op het kruispunt van je leven komt te staan en niet weet welke kant je op moet gaan? #lhbt #kerk #nashville

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer

  Vaar mee met een authentiek skûtsje op de prachtige friese meren. Stap aan boord bij Ebele en zijn schip de Leafde. Een geweldige tocht voor 2 personen.

 • € 25 of meer

  Wil je na onze voorstelling nog even nagenieten? Geen probleem! Met deze donatie kan je kiezen voor een DVD of CD van Outcast musical. Zo kan je de voorstelling nog eens terug kijken/beluisteren.

 • € 35 of meer

  Wil jij graag bij de primeur op Graceland aanwezig zijn? Je krijgt VIP plaatsen bij Outcast de musical en een meet&greet met onze gehele cast. Dat mag je natuurlijk niet missen!

 • € 35 of meer

  Wil jij graag bij de voorstelling aanwezig zijn? Je krijgt VIP plaatsen bij Outcast de musical en een meet&greet met onze gehele cast. Dat mag je natuurlijk niet missen!

 • € 50 of meer

  Ben jij nog opzoek naar die perfecte portretfoto van jezelf of een geliefde? Miranda Terpsta helpt je graag! Je krijgt een fotoshoot op locatie naar keuze. De gemaakte foto's krijg je digitaal toegestuurd. Tip: leuk om cadeau te geven!

 • € 100 of meer

  Heb jij altijd willen dansen als Beyoncé? Of wil je een verpletterende indruk maken met een prachtige dans? Ennio Drost maakt het mogelijk met dansles op maat! Voor maximaal 10 personen per les.

 • € 750 of meer

  Heb je de voorstelling gezien en wil je deze nog een keer in privé omgeving bewonderen? Of heb je de voorstelling gemist en kan je niet wachten deze alsnog te zien? Goed nieuws! Op aanvraag komt onze musical naar jou toe! Een gehele privé voorstelling bij jou in de kerk/stichting of bedrijf. Hoe gaaf is dat?!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021