Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

9 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

2 donaties

Bij een bijdrage vanaf 25€ ontvangt u een Persoonlijke mail met uitnodiging voor de expositie.

€ 25 of meer

4 donaties

Bij een bijdrage vanaf 25€ ontvangt u een Persoonlijke mail met uitnodiging voor de expositie.

€ 50 of meer

1 donatie

Bij een bijdrage vanaf 50€ ontvangt u een persoonlijke mail met uitnodiging en een uitnodigings poster toegestuurd gesigneerd door de fotografen!

€ 100 of meer

1 donatie

Bij een bijdrage vanaf 100€ ontvangt u een klein cadeautje gerelateerd aan het onderwerp "stress" (en de persoonlijke uitnodigingen zoals genoemd bij bovenstaande tegenprestaties indien gewenst)

€ 250 of meer

2 donaties

Bij een bijdrage vanaf 250€ ontvangt u een VIP-treatment! (zie beschrijving) incl. naam of logovermelding op onze reclamebanner.

€ 500 of meer

0 donaties

Bij een bijdrage vanaf 500€ ontvangt u een VIP-treatment! (zie beschrijving) en Je wordt persoonlijk bedankt in de openingsspeech die gegeven zal worden door Carline van Breugel, landelijk voorzitster van LSVb.

€ 750 of meer

0 donaties

Bij een bijdrage vanaf 750€ ontvangt u een VIP-treatment! (zie beschrijving) ook krijg je een persoonlijk bedankje in de openingsspeech gegeven door Carline van Breugel, landelijk voorzitster van LSVb en als klap op de vuurpijl een unieke print naar keuze mee naar huis (gesigneerd naar wens)

"Lieve donateurs, Hartelijk bedankt namens ons en de rest van jong Nederland! Wij hopen u allen op onze expositie te mogen ontvangen!"
- PRESSure

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019