I, poor romantic - Grimm EP

een project van I, poor romantic — Amsterdam, Nederland
I, poor romantic - Grimm EP

grimmige sprookjeswereld op electronische muziek

I, poor romantic
I, poor romantic
band

I, poor romantic consists of Raymond Deirkauf and Marjolein van der Meer. Our playful, poetic style mixes spoken word with electronic music.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer

  Voor €50 krijg je een door ons gesigneerde EP én toegang tot de presentatie in Ruigoord. Kan je niet en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 20 of meer

  Voor 20€ krijg je de EP én toegang tot het optreden op 5 oktober 2019 in Ruigoord. Kan je niet en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 100 of meer

  Voor €100 krijg je bij de EP en toegang tot de presentatie een handgemaakt display voor je plaat. Kan je niet op 5 oktober en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 250 of meer

  Voor €250 krijg je naast een door ons gesigneerde EP en toegang tot de presentatie in Ruigoord een ingelijste versie van de albumcover. Kan je niet op 5 oktober en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 500 of meer

  Voor €500 krijg je naast een door ons gesigneerde EP en toegang tot de presentatie in Ruigoord een ingelijste versie van de albumcover, een stand en onze eeuwige dank. Kan je niet op 5 oktober en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019