Hoera!! Marjolein van der Meer - I, poor romantic - Grimm EP is geslaagd!

Dankzij 80 donaties die samen € 3.159 opleverden voor Marjolein van der Meer.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

I, poor romantic - Grimm EP

grimmige sprookjeswereld op electronische muziek

Marjolein van der Meer
Marjolein van der Meer
band

I, poor romantic consists of Raymond Deirkauf and Marjolein van der Meer. Our playful, poetic style mixes spoken word with electronic music.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Voor €50 krijg je een door ons gesigneerde EP én toegang tot de presentatie in Ruigoord. Kan je niet en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 20 of meer

  Voor 20€ krijg je de EP én toegang tot het optreden op 5 oktober 2019 in Ruigoord. Kan je niet en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 100 of meer

  Voor €100 krijg je bij de EP en toegang tot de presentatie een handgemaakt display voor je plaat. Kan je niet op 5 oktober en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 250 of meer

  Voor €250 krijg je naast een door ons gesigneerde EP en toegang tot de presentatie in Ruigoord een ingelijste versie van de albumcover. Kan je niet op 5 oktober en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • € 500 of meer

  Voor €500 krijg je naast een door ons gesigneerde EP en toegang tot de presentatie in Ruigoord een ingelijste versie van de albumcover, een stand en onze eeuwige dank. Kan je niet op 5 oktober en wil je wel de plaat? Laat het ons weten. Dan zorgen we dat hij op een andere manier bij je terecht komt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022