Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

6 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

8 donaties

Wat tof dat je ons project steunt! Door jou is de publicatie van ons magazine een stapje dichterbij! Je ontvangt een uitnodiging voor de lancering.

€ 15 of meer

2 donaties

Whoohoow! Dank dank dank voor je donatie! Jij ontvangt alle 20 Gorgeous Greys op je deurmat in de vorm van een ansichtkaartenset.

€ 25 of meer

16 donaties

Yeah! Houd je brievenbus in de gaten, want het Gorgeous Grey magazine landt bij jou op de deurmat zodra het bij de drukker vandaan komt!

€ 50 of meer

3 donaties

Op zondagochtend 19 mei geeft Anouk de workshop MIJ NIET GEZIEN + miniconcert van zangeres en stembevrijder Marieke van der Leijé in Amersfoort. MIJ NIET GEZIEN is een intense, zinnenprikkelende reis in de gevoelswereld van het thema zichtbaarheid. Wil jij daarbij zijn? Dan bieden we je met deze tijdelijke tegenprestatie de mogelijkheid om nog tijdens onze crowdfunding je donatie te verzilveren. Voor maar 50 euro steun je Gorgeous Grey en staat je op 19 mei een intense, prachtige ochtend te wachten, waarna je je gezien en gehoord voelt.

verwachte levertijd 01 mei.

€ 50 of meer

7 donaties

We zijn je ontzettend dankbaar! Daarom vermelden we je naam in het Gorgeous Grey magazine en ontvang je tijdens de lancering een exemplaar van het blad uit handen van de makers. Ben je die dag verhinderd? Dan sturen we het magazine naar je op.

€ 65 of meer

0 donaties

Yes! Jij helpt mee om onze Gorgeous Grey droom werkelijkheid te maken! Je ontvangt van ons twee toegangskaartjes voor de expositie 'Het meisje, de jurk en de parel' in Museum aan het Vrijthof in Maastricht. Hier zijn ruim vijftig jurken uit het oeuvre van couturier Ronald Kolk te zien. De tentoonstelling loopt tot en met 16 juni aanstaande. Laat je ons weten hoe het was?

€ 75 of meer

2 donaties

Joehoeee! Je mag samen met maximaal 12 anderen deelnemen aan de workshop MIJ NIET GEZIEN van De Jankfabriek in Amersfoort. Een intense, zinnenprikkelende reis in de gevoelswereld van het thema zichtbaarheid. Anouk geeft de workshop waarin muziek de rode draad is die stem-, aandacht- en bewegingsoefeningen met elkaar verbindt. Na afloop voel je je gezien en gehoord.

€ 95 of meer

3 donaties

Super dat je Gorgeous Grey wilt ondersteunen! Twijfel jij over het al dan niet stoppen met kleuren van je haar? Op basis van jouw foto krijg je een Gorgeous Grey inspiratiegesprek via Skype, samen met Anouk en/of Marcella.

€ 160 of meer

1 donatie

Geweldig! Echt top dat je ons Gorgeous Grey project steunt. Jij ontvangt een exclusieve uitnodiging voor de Gorgeous Grey workshop van Marcella stijlinspirator. Samen met maximaal 8 anderen ga je een dagdeel aan de slag met jouw unieke stijl & uitstraling. Je gaat op zoek naar jouw gouden topics en welke kleding écht past bij jouw silhouet.

€ 250 of meer

0 donaties

Wauw, Gorgeous Grey gaat door jou de wereld veroveren! Je mag een A3-formaat Gorgeous Grey artprint uitkiezen van één van de 20 Gorgeous Greys.

€ 750 of meer

1 donatie

Echt geweldig dat je ons wilt steunen! Jij bent verzekerd van deelname aan de VIP-dag intensive 'Zichtbaar succes in uitstraling’ van Marcella stijlinspirator. Een compact traject van 3 weken inclusief een exclusieve LIVE-dag. Een dag die draait om jou.

"Wauw. Wat een liefde voor onze Gorgeous Grey Queens! Door jouw donatie kunnen zij samen het verschil gaan maken. Onze dank is groot!"
- Gorgeous Grey

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019