Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

25 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 40 of meer

16 donaties

jij wordt de trotse bezitter van een glas-in-loodvlakje van 10 x 14 cm van het raam. Hiervoor ontvang je een certificaat en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

€ 300 of meer

1 donatie

Jij wordt de bezitter van 1 van de 12 Coehoornpark letters die boven de entree poort komt. Hiervoor ontvang je een certificaat en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is!

€ 640 of meer

0 donaties

Jij wordt de trotse bezitter van een compleet glasvlak van 40 x 57 cm van het raam. Hiervoor krijg je naamsvermelding en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

€ 640 of meer

1 donatie

Jij wordt de trotse bezitter van een compleet glasvlak van 40 x 57 cm van het raam. Hiervoor ontvang je een certificaat en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

€ 800 of meer

0 donaties

Jij wordt de trotse bezitter van een compleet glasvlak van 50 x 57 cm van het raam. Hiervoor krijg je naamsvermelding en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

"Namens ons allemaal SUPER BEDANKT! Vertel het verder en kom langs in het park om van de kleuren te genieten. Het adres is Coehoornstraat 60."
- Willem Jakobs

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2018