Hoera!! Willem Jakobs - Hier stond ooit een kerk ... is geslaagd!

Dankzij 51 donaties die samen € 12.215 opleverden voor Willem Jakobs.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Hier stond ooit een kerk ...

Dit initiatief brengt de kerkramen van de gesloopte Kleine Eusebius terug naar hun oorspronkelijke locati...

Willem Jakobs
Willem Jakobs
Landschapsarchitect

Willem Jakobs geeft met betrokkenen op inventieve wijze vorm aan invulling, gebruik en ontwikkeling van een duurzame buitenruimte.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 40 of meer

  jij wordt de trotse bezitter van een glas-in-loodvlakje van 10 x 14 cm van het raam. Hiervoor ontvang je een certificaat en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

 • € 300 of meer

  Jij wordt de bezitter van 1 van de 12 Coehoornpark letters die boven de entree poort komt. Hiervoor ontvang je een certificaat en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is!

 • € 640 of meer

  Jij wordt de trotse bezitter van een compleet glasvlak van 40 x 57 cm van het raam. Hiervoor ontvang je een certificaat en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

 • € 640 of meer

  Jij wordt de trotse bezitter van een compleet glasvlak van 40 x 57 cm van het raam. Hiervoor krijg je naamsvermelding en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

 • € 800 of meer

  Jij wordt de trotse bezitter van een compleet glasvlak van 50 x 57 cm van het raam. Hiervoor krijg je naamsvermelding en kan je iedereen aanwijzen wat jouw bijdrage is geweest!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022