Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 25 of meer
Yes, you did it !

Jij krijgt van ons 1 gratis Muzieklot, waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen!

okt 2020 verwachte levertijd.

  Tip
€ 50 of meer
Topper! Wat een opmaat !

Jij krijgt van ons 2 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% wil ondersteunen!

okt 2020 verwachte levertijd.

€ 100 of meer
Bijzonder muzikaal dankjewel !

Jij krijgt van ons 3 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen!

okt 2020 verwachte levertijd.

€ 150 of meer
Uitmuntende gunst !

Jij krijgt van ons een tegoedbon van € 7,50 van Muziekcadeautjes.nl en 2 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen! Muziekcadeautjes.nl is één van onze prijzenpartners die ons initiatief een warm hart toedraagt.

okt 2020 verwachte levertijd.

€ 250 of meer
Superieur !

Jij krijgt van ons een tegoedbon van € 12,50 van Muziekcadeautjes.nl en 2 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen! Muziekcadeautjes.nl is één van onze prijzenpartners die ons initiatief een warm hart toedraagt.

€ 500 of meer

Je geeft ons een geweldig bedrag en daar zijn wij jou heel dankbaar voor. Je ontvangt twee tickets (1e rang) voor een concert naar keuze van Philharmonie zuidnederland. Philharmonie zuidnederland is al vanaf onze opstart een partner die ons initiatief een warm hart toedraagt.

€ 1.000 of meer
Wauw !

Je geeft ons een geweldig hoog bedrag en daar zijn wij jou heel dankbaar voor. Je ontvangt vier tickets (1e rang) voor een concert naar keuze van Philharmonie zuidnederland. Philharmonie zuidnederland is al vanaf onze opstart een partner die ons initiatief een warm hart toedraagt.

€ 1.500 of meer
Groots applaus !

Je geeft ons het hoogst mogelijke bedrag en onze dank is werkelijk zeer groot!!! Je ontvangt twee tickets voor een het Viva Classic concert van Sef Thissen in september 2021. Sef Thissen is één van onze gewaardeerde ambassadeurs die ons initiatief ondersteunt en het educatieve belang van amateur muziek voor de toekomst onderstreept.

sep 2021 verwachte levertijd.

"Met uw bijdrage zorgen wij er samen voor dat muziek ook in de toekomst blijft klinken. Een groots muzikaal Dankjewel !"
- Muziekloterij

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

Bij een actiecampagne is restitutie niet mogelijk

buckaroo
© 2020