Hoera!! Muziekloterij - Muziekloterij - Geef Toekomst muziek ! is geslaagd!

Dankzij 24 donaties die samen € 2.610 opleverden voor Muziekloterij.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Muziekloterij - Geef Toekomst muziek !

Geef nu muziek toekomst door uw bijdrage aan de Nationale Muziekloterij

Muziekloterij
Muziekloterij
Goede Doelen Loterij

Goede Doelen Loterij van, voor en door Muziekverenigingen gefaciliteerd door Stichting Nationale Muziekloterij en LOTNL.nl

 • Hoera!

  Deze actiecampagne is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze actiecampagne.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Topper! Wat een opmaat !

  Jij krijgt van ons 2 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% wil ondersteunen!

 • € 25 of meer
  Yes, you did it !

  Jij krijgt van ons 1 gratis Muzieklot, waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen!

 • € 100 of meer
  Bijzonder muzikaal dankjewel !

  Jij krijgt van ons 3 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen!

 • € 150 of meer
  Uitmuntende gunst !

  Jij krijgt van ons een tegoedbon van € 7,50 van Muziekcadeautjes.nl en 2 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen! Muziekcadeautjes.nl is één van onze prijzenpartners die ons initiatief een warm hart toedraagt.

 • € 250 of meer
  Superieur !

  Jij krijgt van ons een tegoedbon van € 12,50 van Muziekcadeautjes.nl en 2 gratis Muziekloten waarmee je in de eerstvolgende trekking na activatie meespeelt en maak daarmee ook kans op de prijzen! Geef op onze site aan welke deelnemende muziekvereniging je hiermee voor 50% ondersteunen! Muziekcadeautjes.nl is één van onze prijzenpartners die ons initiatief een warm hart toedraagt.

 • € 500 of meer

  Je geeft ons een geweldig bedrag en daar zijn wij jou heel dankbaar voor. Je ontvangt twee tickets (1e rang) voor een concert naar keuze van Philharmonie zuidnederland. Philharmonie zuidnederland is al vanaf onze opstart een partner die ons initiatief een warm hart toedraagt.

 • € 1.000 of meer
  Wauw !

  Je geeft ons een geweldig hoog bedrag en daar zijn wij jou heel dankbaar voor. Je ontvangt vier tickets (1e rang) voor een concert naar keuze van Philharmonie zuidnederland. Philharmonie zuidnederland is al vanaf onze opstart een partner die ons initiatief een warm hart toedraagt.

 • € 1.500 of meer
  Groots applaus !

  Je geeft ons het hoogst mogelijke bedrag en onze dank is werkelijk zeer groot!!! Je ontvangt twee tickets voor een het Viva Classic concert van Sef Thissen in september 2021. Sef Thissen is één van onze gewaardeerde ambassadeurs die ons initiatief ondersteunt en het educatieve belang van amateur muziek voor de toekomst onderstreept.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil deze actiecampagne graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022