Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

9 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

10 donaties

Dank u wel. U krijgt een knipoog van Ramses Shaffy en een uitnodiging voor de onthulling.

€ 20 of meer

9 donaties

Merci! U krijgt 2 ansichtkaarten: een foto van het voltooide monument Hoog Sammy tegen de blauwe lucht, plus Shaffy's zelfportret als jongetje met 'De trein naar het noorden.'.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 30 of meer

4 donaties

Laat u verrassen in Leiden! U krijgt de wandelgids met 25 Leidse plekken en anecdotes uit Shaffy's jeugd. Incl. verzendkosten.

verwachte levertijd 01 juni.

€ 45 of meer

0 donaties

Krijg een rondwandeling in de voetstappen van de jonge Shaffy. o.l.v. stichting Hoog Sammy op zaterdag 31/8 14.00.. Incl. een laatste glas in het café waar hij zelf zijn laatste Leidse glas dronk.

verwachte levertijd 01 augustus.

€ 60 of meer

6 donaties

Lees en geniet. U krijgt het boek 'Ramses Shaffy's Leidse jaren', met kleurrijke verhalen uit tot nu toe onontdekte bronnen. Verschijnt rond 1 december. Incl. verzendkosten.

verwachte levertijd 01 december.

€ 200 of meer

1 donatie

Hoog Sammy! U bent uitgenodigd bij de VIP-borrel na de onthulling op 12 hoog in restaurant Twelve naast het Terweepark: bekende gezichten, muziek, verhalen en zeezicht.

€ 250 of meer

1 donatie

Assememaleistos! U bent alvast verzekerd van 2 kaarten voor het Shaffy Benefietconcert op 3 december in het Concertgebouw m.m.v. het Metropole Orkest. Met dank aan het Ramses Shaffy Fonds.

verwachte levertijd 01 juli.

€ 450 of meer

0 donaties

Heerlijk! 75 minuten luisteren en genieten: u krijgt voor uw gezelschap een lezing van de biograaf van Shaffy's Leidse jaren met prachtige verhalen, unieke beelden en muziekfragmenten.

"Hartelijk dank, We zullen doorgaan... dankzij uw donatie! Kent u nog iemand die misschien wil bijdragen? Wijs ze op hoogsammy.nl. Dank !"
- Janine Melai

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019