Venusian Kitchen - fotoboek

een project van Venusian Collective — Amsterdam, Nederland
Venusian Kitchen - fotoboek

Live as you love - culinair fotoboek met recepten, intieme beelden en gedichten uit de keuken van Venus.

Venusian Collective
Venusian Collective
Stichting

Kunstcollectief dat er werk van maakt om de schoonheid naar boven te halen. In alles. In iedereen.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 95 of meer
  Gesigneerd boek Venusian Kitchen

  Je ontvangt het boek Venusian Kitchen met handtekening van de makers. Een boek dat overstroomt van intieme beelden, poëzie, verhalen en recepten. Een kunstwerk van aandacht en liefde voor het leven van alledag. Het boek krijg je opgestuurd of je kunt het zelf komen ophalen op een van onze lanceringsfeestjes in 020 en 040.

 • € 10 of meer
  Venusian Vibes

  Onze eeuwige dank en we sturen je Venusian Vibes! Er komen nog meer Venusian Vibes jouw kant op als onze playlist live staat op Spotify, dan krijg je een seintje.

 • € 45 of meer
  Giclée Art Print

  Je ontvangt een Giclée Art Print van de coverfoto van Venusian Kitchen (stilleven). Afmeting 210 x 148 mm.

 • € 130 of meer
  Gesigneerd boek Venusian Kitchen + Giclée Art Print

  Je ontvangt het boek Venusian Kitchen met handtekening van de makers en daarbij een Giclée Art Print van de coverfoto van Venusian Kitchen (stilleven). Afmeting 210 x 148 mm. Het boek met de art print krijg je opgestuurd of je kunt het zelf komen ophalen op een van onze lanceringsfeestjes in 020 en 040.

 • € 190 of meer
  Twee gesigneerde boeken Venusian Kitchen

  Je ontvangt een boek met handtekening van de makers voor jezelf en één om cadeau te geven. Je boeken krijg je opgestuurd of je kunt ze zelf komen ophalen op een van onze lanceringsfeestjes in 020 en 040.

 • € 525 of meer
  Stilleven: Sweet Amaryllis

  Je ontvangt een museum kwaliteit Giclée Art Print, afgewerkt met Diasec. Afmeting 26 x 34 cm. Dit stilleven met zwarte bonen en amaryllissen is een feest voor in je keuken of elke andere plek in huis. Onderaan de pagina zie je welke foto bij deze titel hoort.

 • € 525 of meer
  Stilleven: Peonies

  Je ontvangt een museum kwaliteit Giclée Art Print, afgewerkt met Diasec. Afmeting 26 x 34 cm. Dit stilleven met pioenrozen en marmer aubergine is een sieraad voor je keuken of elke andere plek in huis. Onderaan de pagina zie je welke foto bij deze titel hoort.

 • € 525 of meer
  Stilleven: Pomegranate

  Je ontvangt een museum kwaliteit Giclée Art Print, afgewerkt met Diasec. Afmeting 26 x 34 cm. In oude culturen staat de granaatappel symbool voor overvloed, vruchtbaarheid en geluk. Dit stilleven is een aanwinst voor je keuken of elke andere plek in huis. Onderaan de pagina zie je welke foto bij deze titel hoort.

 • € 2.300 of meer
  Wandkleed Borlotti

  Je ontvangt een jacquard geweven meesterwerk: een stilleven van borlotti bonen, coeur de boeuf en gladiolen. Het stilleven is van een foto omgezet naar een hoogwaardig wandkleed. Afmeting 100 x 130 cm. Geweven door EE Exclusives, gebruik makend van high tech machines gecombineerd met > 100 jaar ambachtelijk vakmanschap.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020