Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

12 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

19 donaties

Hartelijk bedankt! Je geeft ons de mogelijkheid om het project te starten, wij geven jou de mogelijkheid mee te beslissen in het ontstaan van 8 verschillende kunstwerken.

€ 25 of meer

16 donaties

Fijn! Jij mag een uur eerder op de finissage komen en je krijgt naast de exclusieve preview ook een drankje en een hapje.

€ 50 of meer

2 donaties

Nice! Je mag op de koffie met lekkers tijdens het proces, naar keuze bij één van de 8 kunstenaars.

€ 100 of meer

1 donaties

Lekker! Jij krijgt een lunch in een atelier van 1 van de 8 kunstenaars die meedoen met schwarmalen, in aanwezigheid van alle 8 de kunstenaars en de anderen die 100 euro doneerden.

€ 126 of meer

3 donaties

Yes, nu begint het echte werk. Je krijgt hiervoor een schilderij van 18x24 cm van 1 van de 8 kunstenaars. Bij de finissage wordt via loting bepaald van wie jij werk hebt gekocht.

€ 180 of meer

5 donaties

Jeah een stapje groter in het echte werk. Je krijgt een schilderij van 30x30 cm van 1 van de 8 kunstenaars. Bij de finissage wordt via loting bepaald van wie jij werk hebt gekocht.

€ 270 of meer

2 donaties

Top, een groter doek, voor dit bedrag krijg je een schilderij van 50x40 cm van 1 van de 8 kunstenaars. Bij de finissage wordt via loting bepaald van wie jij werk hebt gekocht.

€ 360 of meer

2 donaties

Waaw, je krijgt hiervoor een schilderij van het formaat 40x80 cm van 1 van de 8 kunstenaars. Bij de finissage wordt via loting bepaald van wie jij werk hebt gekocht.

€ 525 of meer

0 donaties

Super! Jij krijgt hiervoor het grootste schilderij in het project, van 95x80 cm van 1 van de 8 kunstenaars. Bij de finissage wordt via loting bepaald van wie jij werk hebt gekocht.

"Hartelijk bedankt! Zodra we gaan starten, geven wij jou de mogelijkheid mee te beslissen in het ontstaansproces van de schilderijen."
- Schwarzmalen

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2018