Hoera!! PodiumsCool - Jubileum jeugdtheater PodiumsCool is geslaagd!

Dankzij 21 donaties die samen € 2.250 opleverden voor PodiumsCool.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Jubileum jeugdtheater PodiumsCool

Een voorstelling gebaseerd op verhalen van jongeren die gaan over identiteitsvorming en sociale druk, gem...

PodiumsCool
PodiumsCool
Regisseur Theatermaker

Jongeren verdienen een plek waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn, waar ze zich kunnen uiten en op sociaal emotioneel niveau ontwikkelen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer

  Door jouw bijdrage van €40,00 doneer je 100% van de kosten voor een microfoon voor 1 acteur! Je krijgt hier een eervolle vermelding voor terug in het programmaboekje!

 • € 10 of meer

  Door jouw bijdrage van €10,00 doneer je 25% van de kosten van de microfoon voor 1 van de acteurs! Je ontvangt een Thank YOU selfie van hen!

 • € 20 of meer

  Door jouw bijdrage van €20,00 doneer je 50% van de kosten van de microfoon voor 1 van de acteurs! Je krijgt een 'Ik ben PodiumVriend button' na afloop van de voorstelling.

 • € 100 of meer

  Door jouw bijdrage van €100,00 doneer je 100% van de kosten voor een microfoon voor 2 acteurs! Naast een eervolle vermelding krijg je twee toegangskaarten voor de voorstelling!

 • € 200 of meer

  Met jouw bijdrage van €200,00 doneer je 100% van de kosten voor een microfoon voor 5 acteurs! Naast een eervolle vermelding en twee toegangskaarten krijg je een VIPbehandeling!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023