Kinderboek Eiland in de Drup

een project van Marianne & Elle — Amsterdam, Nederland
;
Kinderboek Eiland in de Drup

Prachtig ontworpen boek met kleurige illustraties over het stoere meisje Keila dat samen met haar vrienden de wereld gaat redden.

Marianne & Elle
Marianne & Elle
Illustrator & schrijver

Eiland in de Drup is het tweede kinderboek van Elle Lepoutre (schrijver, ontwerper) en Marianne Eijgendaal (illustrator, animator).

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  19 donaties

  Superleuk! Je krijgt twee Eiland in de Drup boeken: een om zelf te houden en een om cadeau te geven + Set van vier ansichtkaarten met illustraties van Marianne + Naamsvermelding.

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • € 10 of meer
  9 donaties

  Steun het project! Je wordt uitgenodigd voor de feestelijke boekpresentatie en je ontvangt via e-mail een digitale kaart als bedankje.

 • € 20 of meer
  30 donaties

  Bedankt! Je ontvangt een uniek gesigneerd exemplaar van ons kinderboek Eiland in de Drup! Natuurlijk wordt je ook uitgenodigd voor de boekpresentatie.

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • € 35 of meer
  3 donaties

  Wauw, jij bent fan! Je ontvangt een gesigneerd exemplaar van Eiland in de Drup én je krijgt de prequel Eiland van Keila erbij! Plus uitnodiging voor de boekpresentatie.

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • € 60 of meer
  2 donaties

  Speel mee! Je ontvangt een uniek lasergesneden spelbord (Keila speelt het ook) + Een gesigneerd exemplaar van Eiland in de Drup + Naamsvermelding in het boek (als je dat wilt).

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • € 75 of meer
  5 donaties

  Ingelijst! Een mooie A3 print van een illustratie van Marianne om aan de muur te hangen én een gesigneerd exemplaar van Eiland in de Drup. Naamsvermelding in het boek.

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • € 100 of meer
  1 donatie

  Houd droge voeten! Je ontvangt exclusieve Eiland in de Drup regenlaarzen! Schoenmaat 32-46. Plus een gesigneerd exemplaar van Eiland in de Drup. En naamsvermelding in het boek.

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • € 250 of meer
  1 donatie

  De echte liefhebber krijgt vijf gesigneerde exemplaren van Eiland in de Drup + Naamsvermelding bij 'Speciale Dank aan' + Tegenprestatie naar keuze (laarzen/A3 print/spelbord).

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017