Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

40 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

452 donaties

Elk tientje is een boek voor jou, voor iemand van wie je houdt, of voor mijn stichting. Je hoeft nu nog niet te weten voor wie je geeft; laat je hart leiden. Hieronder wat ideeën.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 20 of meer

126 donaties

2 boeken, waarvan bv. 1 voor jou en 1 voor een dierbare, in de brievenbus of door jullie te ontvangen tijdens een dit-is-geen-boekpresentatie. Zie www.gehoorzaam.nu/ont-moeting.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 30 of meer

58 donaties

3 boeken, waarvan bv. 1 voor jou en 2 voor je dierbaren, in de brievenbus of door jullie te ontvangen tijdens een dit-is-geen-boekpresentatie. Zie www.gehoorzaam.nu/ont-moeting.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 50 of meer

37 donaties

5 boeken, waarvan bv. 1 voor jou en 3 voor je dierbaren — allen welkom op een dit-is-geen-boekpresentatie — en 1 boek voor mijn stichting: www.Gehoorzaam.nu/AstronautsOnEarth.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 110 of meer

8 donaties

11 boeken voor jou en je dierbaren, door jullie te ontvangen tijdens een dit-is-geen-boekpresentatie, óf een huiskamerbijeenkomst voor het leven. Zie www.gehoorzaam.nu/ont-moeting.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 120 of meer

6 donaties

Twee uur volledig samen met jouw leven(svraag), plus na de druk een aantal boeken. Hoeveel boeken? Komen we wel uit. Meer info over onze ontmoeting op http://gehoorzaam.nu/ruimte

Geschatte levertijd 01 januari.

€ 200 of meer

1 donaties

20 boeken voor jou en je leerlingen / collega's, door mij persoonlijk aan jullie te geven tijdens een ontmoeting voor het leven. Zie www.gehoorzaam.nu/ont-moeting.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 300 of meer

2 donaties

30 boeken voor jou en je leerlingen / collega's, door mij persoonlijk aan jullie te geven tijdens een ontmoeting voor het leven. Zie www.gehoorzaam.nu/ont-moeting.

Geschatte levertijd 01 mei.

€ 600 of meer

0 donaties

Fukkeduk, dat is 1% van het doelbedrag! Én max. 60 boeken, voor jou en je bedrijf/netwerk, tijdens een bijeenkomst die levens verandert! Ont-moeten wij op www.gehoorzaam.nu/ruimte?

Geschatte levertijd 01 mei.

"Dankjewel, te gek. Ik sta deze laatste 5 dagen in een ont-moeting. Waarom en waar vind je op www.gehoorzaam.nu/FreeHugs. Wees welkom. Ciao!"
- Mundo Resink

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2017