VINCENT - Worteltjes zijn ook oranje

een project van Vincent & co — Beneden-Leeuwen, Nederland
;
VINCENT - Worteltjes zijn ook oranje

Een luchtig kinderboek over pesten, (zelf)vertrouwen en durf. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en mét een lekker worteltjestaart-recept.

Vincent & co
Vincent & co
Kinderboek makers

Wij zijn 3 creatieve meiden met een droom: Een kinderboek maken dat leuk is om te lezen en het onderwerp pesten toegankelijk maakt.

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 •   Tip
  € 50 of meer
  6 donaties

  TIP! Je ontvangt 2 gesigneerde boeken in een leuk Vincent rugzakje. Een boek voor jezelf en eentje om weg te geven! Mét een persoonlijke uitnodiging voor de boeklancering.

 • € 15 of meer
  5 donaties

  Bedankt voor je steun! Je ontvangt een persoonlijk bedankje via de post.

 • € 20 of meer
  55 donaties

  Bedankt! Je ontvangt het boek VINCENT - Worteltjes zijn ook oranje, samen met een persoonlijke uitnodiging voor de boeklancering.

 • € 35 of meer
  9 donaties

  Super! Je ontvangt een gesigneerd boek in een leuk en uniek Vincent rugzakje, samen met een persoonlijke uitnodiging voor de boeklancering.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Geweldig dat je ons zo steunt! Je krijgt 4 gesigneerde boeken met 4 unieke Vincent rugzakjes. En natuurlijk een persoonlijke uitnodiging voor 4 personen voor de boeklancering.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Wauw, ontzettend bedankt! Je krijgt een naamsvermelding in het dankwoord, 4 gesigneerde boeken, 4 Vincent rugzakjes en een uitnodiging (4 pers.) voor de boeklancering.

  Nog 5 beschikbaar
 • € 500 of meer
  0 donaties

  Ongelooflijk! Dank voor je steun! Je (bedrijfs)logo komt in het dankwoord te staan, plus je krijgt 4 gesigneerde boeken met tasjes en een uitnodiging (4x) voor de boeklancering.

  Nog 3 beschikbaar
 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

Doneer nu
© 2016