VINCENT - Worteltjes zijn ook oranje

een project van Vincent & co — Beneden-Leeuwen, Nederland
;
VINCENT - Worteltjes zijn ook oranje

Een luchtig kinderboek over pesten, (zelf)vertrouwen en durf. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal en mét een lekker worteltjestaart-recept.

Vincent & co
Vincent & co
Kinderboek makers

Wij zijn 3 creatieve meiden met een droom: Een kinderboek maken dat leuk is om te lezen en het onderwerp pesten toegankelijk maakt.

4 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  10 donaties

  TIP! Je ontvangt 2 gesigneerde boeken in een leuk Vincent rugzakje. Een boek voor jezelf en eentje om weg te geven! Mét een persoonlijke uitnodiging voor de boeklancering.

 • € 15 of meer
  8 donaties

  Bedankt voor je steun! Je ontvangt een persoonlijk bedankje via de post.

 • € 20 of meer
  83 donaties

  Bedankt! Je ontvangt het boek VINCENT - Worteltjes zijn ook oranje, samen met een persoonlijke uitnodiging voor de boeklancering.

 • € 35 of meer
  9 donaties

  Super! Je ontvangt een gesigneerd boek in een leuk en uniek Vincent rugzakje, samen met een persoonlijke uitnodiging voor de boeklancering.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Geweldig dat je ons zo steunt! Je krijgt 4 gesigneerde boeken met 4 unieke Vincent rugzakjes. En natuurlijk een persoonlijke uitnodiging voor 4 personen voor de boeklancering.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Wauw, ontzettend bedankt! Je krijgt een naamsvermelding in het dankwoord, 4 gesigneerde boeken, 4 Vincent rugzakjes en een uitnodiging (4 pers.) voor de boeklancering.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Ongelooflijk! Dank voor je steun! Je (bedrijfs)logo komt in het dankwoord te staan, plus je krijgt 4 gesigneerde boeken met tasjes en een uitnodiging (4x) voor de boeklancering.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017