CreativeHaus

een project van CreativeHaus — Amsterdam, Nederland
;
CreativeHaus

CreativeHaus is een vernieuwend Cultuurhuis in Amsterdam Oost. De plek is gevonden de verbouwing halverwege nu de inventaris nog....

CreativeHaus
CreativeHaus
Cultuurhuis

CreativeHaus is een dans- en castingstudio met huiskamercafé, waarin een doorlopende programmering van creatieve workshops plaatsvindt.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • € 15 of meer
  8 donaties

  Bij een gift van 15 euro krijg jij een gratis proefles en bedanken wij jou hartelijk in de vorm van creatieve persoonlijke groet!

 • € 50 of meer
  4 donaties

  Bij een gift van 50 euro krijg je een gratis proefles en heerlijk ontbijtje (Koffie/Thee + Croissant) in ons CreativeHaus café!

 • € 100 of meer
  5 donaties

  Bij een gift van 100 euro krijg je (5x) koffiekaart , een gratis proefles + 10% korting op jou eerste 10 rittenkaart. Mogelijk kan je deze actie doorgeven aan bijv, uw buurmeisje.

 • € 350 of meer
  0 donaties

  Bij een gift van 350 euro krijg je bij ons een dansworkshop (max. 10 personen) cadeau! Dit kan zijn voor personeelsfeest, vrijgezellenfeest, kennismakingsdag etc.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Bij een gift van 500 euro of meer krijg je bij CreativeHaus een private dining voor 2 personen of een borrel /filmavond voor 2 tot 8 personen cadeau!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

Doneer nu
© 2016