CreativeHaus

een project van CreativeHaus — Amsterdam, Nederland
;
CreativeHaus

CreativeHaus is een vernieuwend Cultuurhuis in Amsterdam Oost. De plek is gevonden de verbouwing halverwege nu de inventaris nog....

CreativeHaus
CreativeHaus
Cultuurhuis

CreativeHaus is een dans- en castingstudio met huiskamercafé, waarin een doorlopende programmering van creatieve workshops plaatsvindt.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  8 donaties

  Bij een gift van 15 euro krijg jij een gratis proefles en bedanken wij jou hartelijk in de vorm van creatieve persoonlijke groet!

 • € 50 of meer
  4 donaties

  Bij een gift van 50 euro krijg je een gratis proefles en heerlijk ontbijtje (Koffie/Thee + Croissant) in ons CreativeHaus café!

 • € 100 of meer
  5 donaties

  Bij een gift van 100 euro krijg je (5x) koffiekaart , een gratis proefles + 10% korting op jou eerste 10 rittenkaart. Mogelijk kan je deze actie doorgeven aan bijv, uw buurmeisje.

 • € 350 of meer
  0 donaties

  Bij een gift van 350 euro krijg je bij ons een dansworkshop (max. 10 personen) cadeau! Dit kan zijn voor personeelsfeest, vrijgezellenfeest, kennismakingsdag etc.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Bij een gift van 500 euro of meer krijg je bij CreativeHaus een private dining voor 2 personen of een borrel /filmavond voor 2 tot 8 personen cadeau!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017