De Lefgozers - OF DIT.

een project van De Lefgozers — Amsterdam, Nederland
;
De Lefgozers - OF DIT.

Geluk is een keuze, maar teveel keuze maakt ongelukkig.'OF DIT.' Een voorstelling over het maken van keuzes. Kies jij voor ons?

De Lefgozers
De Lefgozers
Theatergroep

Sharon van Wageningen en Lotte Middendorp gaan sinds kort door het leven als ’Lefgozers’. ’OF DIT.’ is hun vuurdoop als makersduo.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  8 donaties

  Held!! Je krijgt één kaartje voor de voorstelling (op de dag van jouw keuze) ÉN onze favoriete ananas-recepten in je mailbox.

 • € 10 of meer
  25 donaties

  Dank je wel!! Je krijgt een knuffel van 7 seconden, af te halen na de voorstelling, van Lotte of Sharon. Jij mag kiezen...

 • € 25 of meer
  14 donaties

  Top!! Je krijgt naast de knuffel van 7 seconden ook een keuze-consult van ons via de mail. Moet je een moeilijke keuze maken, wij helpen je verder!

 • € 100 of meer
  2 donaties

  Wauw gulle gever!! Je krijgt voor dit geweldige bedrag 2 kaarten voor de voorstelling (op de dag van jouw keuze) ÉN een gepimpte ananas met onze handtekeningen erop.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Yes!! Te gek!! Jij krijgt 2 kaarten voor de voorstelling en daarnaast ontvang je een eervolle vermelding (reclame-uiting) op onze social media (incl. foto/logo van jouw bedrijf).

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Wauw! We zijn sprakeloos! Je krijgt 2 kaarten, een reclame-uiting op onze social media en een theaterworkshop van een uur gegeven door Lotte én Sharon. Je hoeft dus niet te kiezen!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017