Kraai Crow Cuervo

een project van Jens Bommezij — Amsterdam, Nederland
;
Kraai Crow Cuervo

Gedichten bundel met 48 haiku en 16 houtsneden. Uit het leven en liederen van: Kraai Crow Cuervo,

Jens Bommezij
Jens Bommezij

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 125 of meer
  10 donaties

  EEN LOT 1 bundel Kraai Crow Cuervo + geschreven haiku. Uit elke serie van 7 donaties, op volgorde binnenkomst, valt een lot voor ingelijste houtsnede naar keuze uit de serie.

 • € 15 of meer
  1 donatie

  Uitnodiging voor de presentatie van de bundel Kraai Crow Cuervo op 29 oktober en voor de opening van de expositie op 8 oktober in Galerie PETIT te Amsterdam.

 • € 25 of meer
  9 donaties

  U ontvangt bundel 'Een Plotselinge Windvlaag' gesigneerd met handgeschreven haiku bij de presentatie in Galerie PETIT. Uitnodiging opening en presentatie bundel.

 • € 50 of meer
  9 donaties

  U ontvangt bundel 'Kraai Crow Cuervo' gesigneerd met handgeschreven haiku bij de presentatie in Galerie PETIT. Uitnodiging opening en presentatie bundel.

 • € 75 of meer
  2 donaties

  EEN LOT 1 bundel Een Plotselinge Windvlaag + geschreven haiku. Uit elke serie van 7 donaties, op volgorde binnenkomst, valt een lot voor ingelijste lino naar keuze uit deze serie

 • € 200 of meer
  2 donaties

  EEN LOT 1 bundel Kraai Crow Cuervo + geschreven haiku. Uit elke serie van 7 donaties, op volgorde binnenkomst, valt een lot voor ingelijste tekening naar keuze uit de serie

 • € 400 of meer
  1 donatie

  De 2 bundels met handgeschreven haiku en een prent naar keuze (ets, lithografie, lino- of houtsnede) ingelijst, op mijn atelier te Amsterdam. Uitnodigingen presentie en expositie

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017