Flaming Grace

een project van Vivian Keulards — Leiden, Nederland
;
Flaming Grace

Kunstvolle portretten van roodharige kinderen uit Nederland, Ierland en Amerika, verzameld in een prachtig ontworpen, exclusief boek.

Vivian Keulards
Vivian Keulards
Fotograaf

Vivian Keulards is een door mensen gefascineerde fotograaf. Haar portretten genieten inmiddels nationale en internationale bekendheid.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 40 of meer
  107 donaties

  U ontvangt het boek, genummerd en gesigneerd + naamsvermelding in het boek + uitnodiging voor de boekpresentatie tijdens de Kunstroute in Leiden.

 • € 10 of meer
  12 donaties

  Hartelijk dank voor uw lieve steun en zeer gewaardeerde bijdrage!

 • € 80 of meer
  28 donaties

  U ontvangt twee boeken, genummerd en gesigneerd, één extra dus om kado te geven + naamsvermelding in het boek + uitnodiging voor de boekpresentatie tijdens de Kunstroute in Leiden.

 • € 200 of meer
  5 donaties

  U kunt deelnemen aan mijn workshop portretfotografie van 3 uur + u ontvangt het boek, genummerd & gesigneerd + naamsvermelding + uitnodiging voor de boekpresentatie in Leiden.

 • € 500 of meer
  1 donatie

  U ontvangt een persoonlijke portretsessie + het boek, genummerd en gesigneerd + naamsvermelding in het boek + uitnodiging voor de boekpresentatie tijdens de Kunstroute in Leiden.

 • € 750 of meer
  0 donaties

  U ontvangt het boek in een luxe handgemaakte doos, met afdruk van portret naar keuze (18 x 27 cm met witte rand, editie van 13) + naamsvermelding + uitnodiging boekpresentatie.

 • € 900 of meer
  0 donaties

  U wordt opgehaald met onze rode Unimogtruck (!) voor portretsessie én picknick (2 personen) + het boek genummerd en gesigneerd + naamsvermelding + uitnodiging boekpresentatie.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Een portret naar keuze (50x75cm met witrand, editie van 13) + het boek genummerd en gesigneerd + naamsvermelding + uitnodiging voor de boekpresentatie tijdens de Kunstroute Leiden.

 • € 1.500 of meer
  0 donaties

  Een portret naar keuze, 60x90cm bevestigd op dibond (editie van 13), ready to hang + het boek, genummerd en gesigneerd + naamsvermelding + uitnodiging voor de boekpresentatie.

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  Speciaal voor uw bedrijf: een tegenprestatie op maat. Denk aan een portretsessie, workshop of lezing. Uiteraard met naamsvermelding in het boek + uitnodiging boekpresentatie.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017