Elke maand selecteert voordekunst één project uit steeds een andere discipline dat het doneren driedubbel en dwars waard is: voordekunst kiest

Olya Oleinic & Foam 3h

een project van Foam — Amsterdam, Nederland
;
Olya Oleinic & Foam 3h

Steun Olya Oleinic in de ontwikkeling van nieuw werk over de Chinese consumptiemaatschappij dat dit najaar in Foam 3h te zien is.

Foam
Foam
Fotografiemuseum

Foam informeert en inspireert met ontwikkelingen binnen de fotografie door verrassende en relevante projecten te stimuleren en te tonen.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  37 donaties

  Ontvang een officiële print (editie van 100, excl. lijst) van Olya Oleinic. Ondere andere jouw donatie stelt Olya in de gelegenheid nieuw autonoom werk te maken.

  Verwachte levertijd — oktober 2016

 • € 15 of meer
  3 donaties

  Bedankt voor jouw steun. Je ontvangt een uitnodiging voor de opening van Olya's tentoonstelling in Foam 3h

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 25 of meer
  8 donaties

  Benieuwd naar hoe het Olya vergaat? Steun haar en jij ontvangt een souvenir met persoonlijk bericht vanuit China als dank voor jouw bijdrage.

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • € 35 of meer
  2 donaties

  Kijk in Olya’s creatieve brein. Je krijgt toegang tot haar blog en Q&A met een paswoord voor een livestream vol beeld en teksten. Word onderdeel door vragen of notes in te sturen.

 • € 50 of meer
  3 donaties

  Meet & Greet! Ontmoet Olya voor een rondleiding op de preview van de tentoonstelling in Foam 3h. Foam opent speciaal voor deze groep donateurs haar deuren op woensdagavond 14 sept.

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 75 of meer
  5 donaties

  Jij ontvangt één van de 30 magazines die Olya maakt. Dit bijzondere drukwerk, een rijkdom aan visual notes en geschreven gedachten, maakt zij tijdens haar onderzoeksreis.

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 450 of meer
  1 donatie

  Hangt Olya’s nieuwe werk straks aan jouw muur? Wij laten één kunstwerk reizen in Nederland. Het werk mag 2 maanden thuis of op kantoor hangen. *Incl. installatie en introductie.

 • € 1.000 of meer
  2 donaties

  Dankjewel, jij steunt één kunstwerk in de tentoonstelling. Als dank ontvang je een print van dit werk met het verhaal van de totstandkoming. Voor aan de muur, of om cadeau te geven

  Verwachte levertijd — oktober 2016

 • € 3.000 of meer
  1 donatie

  Als tegenprestatie voor jouw steun maakt Olya een unieke, gesigneerde print speciaal voor jou, of iemand aan wie jij deze bijzondere mogelijkheid cadeau zou willen doen.

  Verwachte levertijd — november 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

Meer over dit project

© 2017