Expeditie Landschapsextracten

een project van Satellietgroep — Amsterdam, Nederland
;
Expeditie Landschapsextracten

Expeditie Landschapsextracten laat je honderd jaar na de Waterlandse Vloed het zout van de Zuiderzee aan je lippen proeven.

Satellietgroep
Satellietgroep
Beeldend kunstenaar

Satellietgroep is een kunstenaarscollectief die de wederzijdse invloed van zee- en kustveranderingen op mens en omgeving onderzoekt.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  2 donaties

  Wauw! Je krijgt als dank een landschapsextract uit Waterland, een uniek zoutkunstwerk van landschapskunstenaar Ronald Boer.

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • € 10 of meer
  2 donaties

  Joepie!! Je krijgt een warme groet uit Waterland per e-mail.

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • € 25 of meer
  9 donaties

  Dank je wel!!Als dank voor je bijdrage sturen we je een mooi vormgegeven ansichtkaartje toe met een bijzondere anekdote van ons veldwerk in Waterland.

 • € 50 of meer
  5 donaties

  Als dank voor je bijdrage krijg je een mooie kaart uit Waterland en een zakje Waterlands kruidenzout van ons thuisgestuurd, verzameld door de Onkruidenier.

 • € 200 of meer
  1 donatie

  Je bent onze survivor! Je krijgt een overlevingspakket voor de zoutminnende mens. Daarmee ben je voorbereid op een zoute toekomst!

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Je bent onze held! Je mag met ons mee op een fluisterboot varen door Waterland om de landschapsextracten te ontdekken en krijgt een drie-gangen diner gemaakt door De Onkruidenier.

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 1.000 of meer
  1 donatie

  Waanzinnig bedankt voor deze substantiële bijdrage! Hiervoor vermelden we je logo bij ons project. In overleg kunnen we een passende tegenprestatie bedenken.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017