My Painty-wedstrijd en lustrumexpo PSA

een project van Liesbeth van Keulen — Amsterdam, Nederland
;
My Painty-wedstrijd en lustrumexpo PSA

Feestelijke lustrumexpo & My-painty-schilderwedstrijd door Portretschool Amsterdam, Tientallen deelnemers, oud & jong, workshops en lezing!

Liesbeth van Keulen
Liesbeth van Keulen
Beeldend kunstenaar

Ik ben portretschilder, geef les aan Portretschool Amsterdam, ik schrijf in kunstmagazine Palet en mijn eerste boek komt uit in november '16

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  13 donaties

  Lustrum-tas, collectors item (!), met kunstblad Palet of Atelier waarin interviews met Liesbeth. Ontvangst op atelier met taart, koffie en persoonlijk tips voor je schilderijen!

  Verwachte levertijd — oktober 2016

 • € 15 of meer
  15 donaties

  Een steuntje dat we waarderen! Een bedankje op een ansichtkaart via de post met het nieuwste portret van Liesbeth van Keulen erop. Deze kaart heeft nog niemand!

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • € 30 of meer
  5 donaties

  Koffie en taart op het atelier en groepsgesprek met Liesbeth over haar werk als portretschilder, als docent en als auteur. Misschien ook wel een gesprek over het ondernemerschap!

  Verwachte levertijd — oktober 2016

 • € 125 of meer
  8 donaties

  Je krijgt het boek 'Portretschilderen in olieverf, de basis' uit handen van auteur Liesbeth van Keulen bij de boekpresentatie. Natuurlijk met een persoonlijke opdracht voor jou!

  Verwachte levertijd — november 2016

 • € 250 of meer
  3 donaties

  Een eendaagse schilderworkshop voor 1 persoon naar keuze uit het nieuwe seizoensaanbod 2016/2017. Er is volop keuze, niet alleen portretschilderen. Programma bekend vanaf 1 sept.

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 1.500 of meer
  0 donaties

  Een volledig verzorgde schilderworkshop voor zes personen met heerlijke lunch. Het thema gaat in overleg en kan van alles zijn. Een heerlijke dag met je vrienden en vriendinnen!

  Verwachte levertijd — oktober 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017