Hoera!! Liesbeth van Keulen - My Painty-wedstrijd en lustrumexpo PSA is geslaagd!

Dankzij 55 donaties die samen € 3.615 opleverden voor Liesbeth van Keulen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

My Painty-wedstrijd en lustrumexpo PSA

Feestelijke lustrumexpo & My-painty-schilderwedstrijd door Portretschool Amsterdam, Tientallen deelnemers...

Liesbeth van Keulen
Liesbeth van Keulen
Beeldend kunstenaar

Ik ben portretschilder, geef les aan Portretschool Amsterdam, ik schrijf in kunstmagazine Palet en mijn eerste boek komt uit in november '16

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer

  Lustrum-tas, collectors item (!), met kunstblad Palet of Atelier waarin interviews met Liesbeth. Ontvangst op atelier met taart, koffie en persoonlijk tips voor je schilderijen!

 • € 15 of meer

  Een steuntje dat we waarderen! Een bedankje op een ansichtkaart via de post met het nieuwste portret van Liesbeth van Keulen erop. Deze kaart heeft nog niemand!

 • € 30 of meer

  Koffie en taart op het atelier en groepsgesprek met Liesbeth over haar werk als portretschilder, als docent en als auteur. Misschien ook wel een gesprek over het ondernemerschap!

 • € 125 of meer

  Je krijgt het boek 'Portretschilderen in olieverf, de basis' uit handen van auteur Liesbeth van Keulen bij de boekpresentatie. Natuurlijk met een persoonlijke opdracht voor jou!

 • € 250 of meer

  Een eendaagse schilderworkshop voor 1 persoon naar keuze uit het nieuwe seizoensaanbod 2016/2017. Er is volop keuze, niet alleen portretschilderen. Programma bekend vanaf 1 sept.

 • € 1.500 of meer

  Een volledig verzorgde schilderworkshop voor zes personen met heerlijke lunch. Het thema gaat in overleg en kan van alles zijn. Een heerlijke dag met je vrienden en vriendinnen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023