Een decor voor VOER - Nieuw Niks

een project van NIEUW NIKS — Festival de Parade - Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
;
Een decor voor VOER - Nieuw Niks

We kunnen jouw hulp goed gebruiken om deze vers gemaakte muziektheatervoorstelling te voorzien van epische vormgeving!

NIEUW NIKS
NIEUW NIKS
Theaterveroorzakers

Wij maken handgemaakte, frisse voorstellingen met diepgang, altijd inclusief live muziek met gareelproblemen.

8 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  23 donaties

  Te gek! Dank! Naast de eervolle vermelding en de sexy poster heb je recht op twee vrijkaarten voor de voorstelling! (Extra voordeel: niet in de rij voor de kassa op de Parade)

 • € 10 of meer
  15 donaties

  We zijn je erg dankbaar! Je naam wordt vermeld op onze speciale sponsormuur bij de tent op de Parade!

 • € 25 of meer
  14 donaties

  We zijn je erg dankbaar! Je naam komt op onze sponsormuur en je krijgt daarbovenop onze sexy poster thuisgestuurd! (je kunt 'em ook afhalen bij ons op de Parade, wel zo gezellig!)

 • € 35 of meer
  8 donaties

  Superbedankt! Nu heb je naast de eervolle vermelding op de sponsormuur en de sexy poster recht op één vrijkaart voor de voorstelling (Extra voordeel: niet in de rij voor de kassa)

 • € 65 of meer
  4 donaties

  Grote dank! Bovenop het voorgaande ontvang je de bijzondere design-glasses (collecters item) zoals die in de voorstelling gebruikt wordt om de futuristische keuken te bedienen...

 • € 100 of meer
  4 donaties

  2 persoons VIP arrangement: eervolle vermelding, sexy poster, 2 vrijkaarten, collectors item én een gastvrij ontvangst, gereserveerde plaatsen én een drankje bij de voorstelling

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Dank voor je gulle gift! Hiermee heb je jezelf een VIP arrangement voor 4 personen cadeau gedaan. We gaan je gastvrij ontvangen zoals hierboven beschreven. Tot op de Parade!

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Geweldig! We zijn je bijzonder dankbaar! Hiermee heb je recht op een VIP arrangement voor 6 personen. Het zal een supergezellig avond worden!

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Mecenas van de 2e orde: eervolle vermelding bovenaan, poster, design-glasses, 2 vrijkaarten, gastvrij ontvangst én een muzikaal optreden aan huis! (Op een datum in overleg) DANK!

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  Mecenas van de 1e orde: met deze gulle gave heb je jezelf en jouw gasten zojuist een voorstelling (op een locatie in overleg) cadeau gedaan! We nemen zeer snel contact met je op

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017