Hoera!! ROM koor - the Rhythm of ROM is geslaagd!

Dankzij 29 donaties die samen € 2.039 opleverden voor ROM koor.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

the Rhythm of ROM

Het ROM koor presenteert op 28 & 29 mei twee spetterende uitvoeringen op een unieke locatie. Help ons om...

ROM koor
ROM koor
Operette- en Musicalkoor

Het Regionaal Operette- en Musicalkoor zingt operette, musical, opera, filmmuziek en maakt af en toe een uitstapje naar een ander genre.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer

  We reserveren twee van onze beste plaatsen voor je tijdens onze uitvoering op 28 of 29 mei. Daarnaast ontvang je een pauze arrangement voor 2 personen.

 • € 25 of meer

  Onze eeuwige dank! Daarnaast nodigen wij je van harte uit om ons jubileum-kerst concert bij te wonen op woensdag 21 december: we reserveren 2 plaatsen voor je tijdens dit concert.

 • € 100 of meer

  Twee van onze beste plaatsen tijdens onze uitvoering op 28 of 29 mei + pauze arrangement en we nemen je mee voor een kijkje achter de schermen. Voor bedrijven: + logo bij entree

 • € 300 of meer

  Mini kerstoptreden op locatie in Dickens-stijl. Bijv. op uw kerstborrel, maar ook fantastisch om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een zorginstelling of ander maatschappelijk doel.

 • € 700 of meer

  Kerstoptreden op locatie in Dickens-stijl. Bijv. op uw kerstborrel, maar ook fantastisch om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een zorginstelling of ander maatschappelijk doel.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023