the Rhythm of ROM

een project van ROM koor — Mijdrecht, Nederland
;
the Rhythm of ROM

Het ROM koor presenteert op 28 & 29 mei twee spetterende uitvoeringen op een unieke locatie. Help ons om ze memorabel te maken!

ROM koor
ROM koor
Operette- en Musicalkoor

Het Regionaal Operette- en Musicalkoor zingt operette, musical, opera, filmmuziek en maakt af en toe een uitstapje naar een ander genre.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  4 donaties

  We reserveren twee van onze beste plaatsen voor je tijdens onze uitvoering op 28 of 29 mei. Daarnaast ontvang je een pauze arrangement voor 2 personen.

 • € 25 of meer
  8 donaties

  Onze eeuwige dank! Daarnaast nodigen wij je van harte uit om ons jubileum-kerst concert bij te wonen op woensdag 21 december: we reserveren 2 plaatsen voor je tijdens dit concert.

 • € 100 of meer
  1 donatie

  Twee van onze beste plaatsen tijdens onze uitvoering op 28 of 29 mei + pauze arrangement en we nemen je mee voor een kijkje achter de schermen. Voor bedrijven: + logo bij entree

 • € 300 of meer
  1 donatie

  Mini kerstoptreden op locatie in Dickens-stijl. Bijv. op uw kerstborrel, maar ook fantastisch om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een zorginstelling of ander maatschappelijk doel.

 • € 700 of meer
  1 donatie

  Kerstoptreden op locatie in Dickens-stijl. Bijv. op uw kerstborrel, maar ook fantastisch om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een zorginstelling of ander maatschappelijk doel.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017