GET FED art fair

een project van GET FED art fair — Arnhem, Nederland
;
GET FED art fair

Een laagdrempelige kunstbeurs -tentoonstelling in Arnhem waar hedendaagse kunstwerken uit Nederland en Duitsland op unieke wijze samenkomen!

GET FED art fair
GET FED art fair
Kunstbeurs

De nieuwe editie van de GET FED art fair wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van kunstenaars, curatoren en filosofen.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  4 donaties

  Naast de basis tegenprestatie en de GET FED goody bag, ondersteunt u de kunstwerken op de GET FED art fair letterlijk met 5 vierkante meter wandruimte!

 • € 10 of meer
  10 donaties

  U ontvang de basis tegenprestatie van de GET FED art fair waaronder de entree, een bijzonder digitaal bedankje en onbeperkt toegang tot de laatste updates en ontwikkelingen!

 • € 25 of meer
  7 donaties

  Naast de basis tegenprestatie ontvangt u de GET FED Goody bag met bijzondere herinneringen aan het evenement!

 • € 75 of meer
  0 donaties

  Naast de basis tegenprestatie en de GET FED goody bag, krijgt u een rondleiding over Art Handling van een ervaren tentoonstellingsmaker tijdens de opbouwperiode van de beurs.

 • € 150 of meer
  4 donaties

  Naast de basis tegenprestatie en de GET FED goody bag, ontvangt u de speciaal vervaardigde GET FED art fair ets '16. De ets meet 40 x 50 cm, en wordt gedrukt in een oplage van 10.

 • € 450 of meer
  1 donatie

  Naast de basis tegenprestatie, de GET FED goody bag en de GET FED art fair ets '16, ontvangt u een tegoedbon ter waarde van 200 euro die u kunt besteden op de beurs.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017