Zangeres Patricia Foort: concert Believe

een project van Patricia Foort — Goes, Nederland
;
Zangeres Patricia Foort: concert Believe

Droomconcert van zangeres Patricia Foort in theater de Mythe in Goes getiteld 'Believe'. Verloting van GRATIS optreden onder alle donateurs.

Patricia Foort
Patricia Foort
Professionele zangeres

In 2009 gezien dat het leven kort is en sindsdien ben ik voor mijn passie en droombaan gegaan. Zingen en mensen met muziek entertainen.

6 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  31 donaties

  Heel erg bedankt! Je krijgt mijn eeuwige dank voor de steun, een persoonlijk bedankje per mail en een digitale versie van mijn cd Patricia's Soul per mail toegestuurd.

 • € 25 of meer
  14 donaties

  Dank je wel. Je krijgt mijn eeuwige dank voor de steun, een toegangsticket voor mijn concert 'Believe' op 18 februari 2017 in theater de Mythe in Goes en digitale cd per mail

 • € 50 of meer
  27 donaties

  Je krijgt mijn eeuwige dank voor de steun en twee toegangstickets voor mijn concert 'Believe' op 18 februari 2017 in theater de Mythe in Goes en de digitale versie van mijn cd.

 • € 50 of meer
  1 donatie

  Dank je wel. Je krijgt mijn eeuwige dank voor de steun en twee toegangstickets voor mijn concert 'Believe' op 18 februari 2017 in theater de Mythe in Goes

 • € 80 of meer
  1 donatie

  Dank je wel. Je krijgt mijn eeuwige dank voor de steun en een zangcoaching van mij in Goes van 60 minuten voor maximaal 2 personen.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Dank je wel! Je krijgt mijn eeuwige dank voor de steun, 5 toegangstickets voor mijn concert 'Believe' op 18 februari 2017 in theater de Mythe in Goes en een digitale versie van cd.

 • € 125 of meer
  1 donatie

  Mijn eeuwige dank voor de steun, 4 toegangstickets voor mijn concert “Believe”, digitale versie van cd en daarnaast doneer je 2 toegangstickets aan een deelnemer van de voedselbank

 • € 400 of meer
  5 donaties

  Mijn eeuwige dank voor de steun, twee toegangstickets voor mijn concert “Believe” en een solo optreden van 60 min. of een openbaar optreden van 3 uren. (Max 1,5 uur rijden va Goes)

 • € 600 of meer
  1 donatie

  Dank je wel! U ontvangt mijn eeuwige dank voor de steun, vier toegangstickets voor mijn concert “Believe” en een solo optreden van 4 uren. (maximaal 2 uren rijden vanaf Goes)

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017