De Zwarte Weduwe speelt Festen

een project van De Zwarte Weduwe — Den Haag, Nederland
;
De Zwarte Weduwe speelt Festen

23, 24 en 25 juni speelt theatergroep De Zwarte Weduwe Festen. Een bewerking van de Dogma-film met 12 acteurs, 10 figuranten en 8 muzikanten

De Zwarte Weduwe
De Zwarte Weduwe
Toneelgroep

De Zwarte Weduwe is een Haags theatergezelschap. De Weduwen betreden de Haagse podia met tragikomische theatervoorstellingen.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 150 of meer
  4 donaties

  Niet normaal! Ze zouden een standbeeld voor je op moeten richten. Held! Jij krijgt van ons 4 vrijkaartjes plus een kleine cursus wijnproeven van Miguel (de oudste zoon).

 • € 10 of meer
  3 donaties

  Dank je wel! Lief dat je ons wilt helpen. Als dank krijg je van ons een diepe buiging en een groot applaus na de voorstelling!

 • € 25 of meer
  6 donaties

  Als dank komen we je na de voorstellingen overladen met knuffels en zoenen! Ook trakteren wij je op een drankje na de voorstelling!

 • € 50 of meer
  3 donaties

  Als dank krijg je van ons persoonlijke post, een vrijkaart voor de voorstelling en trakteren wij je op een drankje na de voorstelling!

 • € 100 of meer
  5 donaties

  WOW! Bedankt! Wat heb jij een warm hart voor de cultuur. 2 vrijkaartjes voor jou en een privéles buitenfotografie (van Luciënne, de moeder in het stuk).

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017