de vier vrienden van de studio

een project van Nel Pak — Japan en Nederland
;
de vier vrienden van de studio

een reis naar Japan met grafisch ontwerper Steffen Maas om het ontwerp af te ronden van een boek over de 'vier vrienden van de studio'

Nel Pak
Nel Pak
beeldend kunstenaar

Nel Pak maakt haar tekeningen het liefst met inkt. Ze reist regelmatig naar Japan, het kleurige land waar vele tinten zwart te vinden zijn.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  18 donaties

  Bij een gift van € 100-250 krijgt u een originele inkttekening van een Japans gelukssymbool, op formaat van een ansichtkaart of ongeveer A4.

 • € 10 of meer
  10 donaties

  Bij een gift van € 10-25 krijgt u een bedankkaart (reproductie van een inkttekening van Nel Pak), in offset gedrukt, of ik mail u een digitale kaart.

 • € 25 of meer
  7 donaties

  Bij een gift van € 25-50 krijgt u een bedankkaart (reproductie van een inkttekening van Nel Pak), in offset gedrukt, gesigneerd en voorzien van een origineel naamstempel.

 • € 50 of meer
  26 donaties

  Bij een gift van € 50-100 krijgt u een digitale prent, geprint op Japans papier, gesigneerd en voorzien van een origineel naamstempel en een vriendengeschenk uit Japan.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Bij een gift van € 250-500 kunt u deelnemen aan een inkttekenmiddag op mijn atelier. Met groene thee en feestelijk gebak. Maximaal 6 donateurs per middag.

  Verwachte levertijd — september 2016

 • € 500 of meer
  2 donaties

  Bij een gift van € 500 of meer kunt u in mijn atelier een tekening of prent kiezen die ik speciaal voor de campagne beschikbaar heb gesteld. Ik spreek een datum met u af.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Bij een gift van € 1000 of meer, krijgt u de luxe editie van het boek met een originele tekening en samples van Japans papier. Ik maak een afspraak met u over de aflevering.

  Verwachte levertijd — maart 2017

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017