Waterdichte microfoons voor Lampedusa

een project van Het Monsterverbond — Amsterdam, Nederland
;
Waterdichte microfoons voor Lampedusa

Wij willen waterdichte zendermicrofoons kopen voor Lampedusa, onze muziektheatervoorstelling op locatie waarin iedereen natte voeten krijgt.

Het Monsterverbond
Het Monsterverbond
Theater op locatie

Het Monsterverbond is een theatergroep en makerscollectief uit Amsterdam, die locatietheater op zowel grote als op intieme schaal maakt.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  9 donaties

  Blij, blij, blij! Bedankt! Komt u een repetitie bijwonen? Dan krijgt u ook meteen een rondleiding, mag u vragen wat u wilt en maken we gelijk een paar mooie foto's.

 • € 10 of meer
  11 donaties

  Wij zijn blij en trots dat u ons wilt steunen en willen u hiervoor hartelijk bedanken. Graag tot in Lampedusa!

 • € 25 of meer
  21 donaties

  Te gek, we zijn heel blij en dankbaar voor deze steun. Als extraatje krijgt u van ons een gesigneerde poster, tekening of foto van Lampedusa.

 • € 50 of meer
  24 donaties

  Hartelijk dank! We maken na de voorstelling een foto met u en onze zangers in decor en zullen deze delen op social media.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Haha, wat gul! Fantastisch. Luca (de regisseur en fantastische kok) zal u in de watten leggen met een speciale Noord-Afrikaanse lunch in decor, met crew en zangers.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Geweldig! Ongelooflijk! Kom Noord-Afrikaans lunchen in decor. Onze zangers zullen een lied uit Lampedusa voor u zingen en de unieke opname hiervan is voor u.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Geen woorden meer, wauw! Wij gaan UW wereldwens in flessenpost in de Middellandse zee droppen. Ook bent u onze speciale lunchgast, en: u krijgt 3 vrijkaarten voor de première.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017