Elke maand selecteert voordekunst één project uit steeds een andere discipline dat het doneren driedubbel en dwars waard is: voordekunst kiest

Oude Liefde, Jonge Harten

een project van Jesse de Vries — Hilversum, Nederland
;
Oude Liefde, Jonge Harten

'Oude Liefde, Jonge Harten' is een driedelige serie van de VPRO over vroegere liefde, gemaakt door kunstenaars en filmmakers van nu.

Jesse de Vries
Jesse de Vries
Programmamaker

3LAB en VPRO presenteren: Oude Liefde, Jonge Harten. Een webserie over vroegere liefde, vertelt door kunstenaars van nu.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  7 donaties

  Je staat volledig achter de serie! Daarom krijg je nog voordat de serie in première gaat een online sneak-preview! Je ontvangt naast heel veel dankbaarheid een persoonlijke link.

 • € 15 of meer
  33 donaties

  Bedankt!! Je krijgt een promotiefoto toegestuurd, speciaal gemaakt voor investeerders van dit project. We zouden het fantastisch vinden als je deze deelt met je vrienden!

 • € 30 of meer
  33 donaties

  Je bent meer dan een investeerder, je bent onderdeel van het team! Daarom zullen we je met trots vermelden als crew-lid op www.vpro.nl/oudeliefde!

 • € 100 of meer
  2 donaties

  We kunnen niet dankbaarder zijn! Één van de senioren uit de serie zal jou door middel van een videoboodschap bedanken voor het investeren in zijn of haar verhaal.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  De speciale Valentijns-actie, omdat we van je houden! Neem je liefje mee voor een romantische picknick en vertoning van de serie in de buitenbioscoop op 't dak van de VPRO.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Als ambassadeur van dit project willen we je bedanken door je uit te nodigen voor de première in het VPRO-gebouw (je mag natuurlijk iemand meenemen én krijg je een VPRO-goodiebag).

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Dankzij jouw investering hebben de kunstenaars mooie dingen kunnen maken. Als dank krijg je een gesigneerd rekwisiet uit de serie van één van de kunstenaars thuisgestuurd.

 • € 1.000 of meer
  1 donatie

  Dit willen we verzilveren, jouw naam wordt verwerkt in de serie! Dit kan in de vorm van een straatnaam of krantenkop o.i.d. Je krijgt hier een poster van thuis gestuurd.

 • € 2.000 of meer
  0 donaties

  Eeuwige dank en roem! Jesse komt langs met koffie, koeken, een presentatie over het maakproces (van inspiratie tot uitzending) en een lading verhalen goed voor nog een serie.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

Meer over dit project

© 2017