Eikenhout voor 115 jaar oude botter VN 4

een project van Stichting botter VN4 — Edam, Nederland
;
Eikenhout voor 115 jaar oude botter VN 4

De botter VN 4 heeft nieuw eikenhout nodig. In april 2016 moet het berghout aan SB worden vervangen. Daarna de visbun met trog.

Stichting botter VN4
Stichting botter VN4
beheerder/schipper

De Stichting VN 4 heeft als doel om de originele zuiderzeebotter VN 4 te behouden door restauraties en het varen van dagtochten

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Helaas!

Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 75 of meer
  0 donaties

  Hartelijk dank voor je bijdrage. Graag nodigen wij je uit - samen met andere donateurs - voor een geheel verzorgde dagtocht vanuit Edam in de maand mei of juni.

 • € 25 of meer
  2 donaties

  Hartelijk dank voor je bijdrage. Je ontvangt een uitnodiging voor de open dag in mei. Ook ontvang je een uitnodiging voor een botterzeiltocht op woensdagavond in mei of juni.

 • € 50 of meer
  2 donaties

  Hartelijk dank voor je bijdrage. Je ontvangt een uitnodiging voor de open dag in mei. Ook ontvang je een uitnodiging om - samen met andere donateurs - een middag mee te zeilen.

 • € 250 of meer
  0 donaties

  Hartelijk dank voor deze zilveren bijdrage. Graag nodigen wij je uit om met 10 vrienden of relaties een middag of avond mee te zeilen vanuit Edam incl. hapjes, drankjes.

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Hartelijk dank voor deze gouden bijdrage. Graag nodigen wij je uit om met 10 vrienden of relaties een dagtocht mee te varen vanuit Edam incl. lunch en hapjes, drankjes.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017