Mimi Music - Start vinyl platenlabel

een project van Mimi Music — Arnhem, Nederland
;
Mimi Music - Start vinyl platenlabel

Mimi Music wil kwaliteits house en techno uitbrengen, ook op vinyl! Om de start mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig!

Mimi Music
Mimi Music
Platenlabel

Mimi likes to dance and celebrate life. She selects only the finest house music with melody and soul……..

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 27 of meer
  28 donaties

  Vinyl release mimi001 + digitaal -- Je ontvangt de vinyl release van mimi001 nog voor de officiële release datum! En je krijgt de download-link in je inbox. Superdeal!!

  Verwachte levertijd — maart 2016

 • € 10 of meer
  15 donaties

  Digitale release mimi001 -- Je ontvangt een download-link met daarin de digitale release en het artwork van mimi001. En een hartverwarmend dank-je-wel!

  Verwachte levertijd — mei 2016

 • € 98 of meer
  5 donaties

  Gesigneerde vinyl release mimi001 t/m 004 -- Je krijgt de eerste 4 releases op Mimi, gesigneerd door de artiest! Uiteraard ontvang je ook de bijbehorende download-links!

  Verwachte levertijd — maart 2016

 • € 120 of meer
  2 donaties

  Naamsvermelding op de release + 2 exemplaren -- Je naam wordt vermeld bij de “Thank you’s” en je krijgt twee exemplaren van de vinyl release thuisbezorgd!

  Verwachte levertijd — maart 2016

 • € 200 of meer
  0 donaties

  Vinyl Testpersing mimi001 t/m 004 -- Bij elke persing wordt een test gemaakt (TP). Deze zijn zeer gelimiteerd (slechts 5!) en dus collectable! Je ontvangt de TP van mimi001 t/m 004

  Verwachte levertijd — maart 2016

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Exclusieve Komplexx dj-set -- Komplexx komt een dj-set draaien vol Mimi tracks en andere tasty tunes! Datum en locatie zijn uiteraard in overleg te bepalen!

 • € 750 of meer
  0 donaties

  2 dagen studio-tijd met Komplexx –- Produceer je eigen track in 2 dagen met Komplexx en ga naar huis met je eigen floorfiller! En misschien zelfs een release op Mimi Music ;-)

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Logo -- Jouw logo of naam wordt bij de eerste 4 releases van Mimi Music in het artwork geplaatst. En natuurlijk ontvang je ook deze vinyl releases op de mat bij bedrijf of thuis!

  Verwachte levertijd — januari 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017