Apituley plays Bach, esther plays johann

een project van Esther Apituley — Amsterdam, Nederland
;
Apituley plays Bach, esther plays johann

Als altvioliste ben ik verslaafd aan mijn instrument en is het mijn ultieme wens om de Chaconne van Bach te kunnen opnemen.

Esther Apituley
Esther Apituley
Altvioliste

Klassieke muziek prikkelt de verbeelding. De verbeelding is de basis voor inspiratie en nieuwe ideeën. En helemaal met de altviool.

4 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  25 donaties

  Heel erg bedankt!! En een foto van Bach & Apituley met een persoonlijke boodschap. 1 vrijkaartje voor presentatie cd op zondag 28 febr. 16.00 Tolhuistuin Amsterdam

 • € 20 of meer
  13 donaties

  Erg bedankt!

  Verwachte levertijd — februari 2016

 • € 100 of meer
  13 donaties

  Ongelofelijk bedankt !!! Idem als bij € 50 plus krijgt u één cd toegestuurd. En u mag met mij een potje tennissen en misschien winnen.

 • € 200 of meer
  8 donaties

  Idem als bij € 100 plus extra cd en twee vrijkaartjes voor Carte Blanche. Onderdeel van het reizend muziekfestival " Esther Apituley's Locomotive". Locatie & datum naar keuze.

 • € 500 of meer
  3 donaties

  Idem als bij € 200 plus twee vrijkaarten Carte Blanche en twee vrijkaarten Bach & Bleekwater. Locatie en datum naar keuze. En...u mag zeker winnen op de tennisbaan.

 • € 1.000 of meer
  1 donatie

  Geweldig ! Idem als bij € 500 plus dat ik kom thuis bij u altviool spelen en vertel ik u graag over mijn passie. Of een Skype concert; dan kunnen we allebei thuis blijven.

 • € 3.000 of meer
  0 donaties

  Alles! En een huisconcert inclusief een persoonlijk eigen bereid Indisch gerecht. Locatie mag ook bij mij thuis. Max. 25 personen.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017