10 filmportretten Tilburgse Vluchteling

een project van Jesse van Venrooij — Tilburg, Nederland
;
10 filmportretten Tilburgse Vluchteling

Wie zijn die vluchtelingen nu eigenlijk? 10 korte persoonlijke inkijkjes in hun leven, ambities en dromen! Te zien in Tilburg. On-en offline

Jesse van Venrooij
Jesse van Venrooij
Filmmaker Sociaal Werker

Met FilmMoment maak ik films die gaan over vaak kwetsbare groepen/mensen. in opdracht en op eigen initatief. Altijd persoonlijk betrokken.

3 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip

  jun 2016 verwachte levertijd

  Super bedankt voor je bijdrage! Je krijgt een downloadlink om de 10 portretten te downloaden. Daarnaast zal ik je eeuwig dankbaar zij en je naam vermelden op mijn Facebookpagina.

 • jun 2016 verwachte levertijd

  Super bedankt voor je bijdrage! Je ontvang per email een youtube-link naar de 10 portretten. Daarnaast zal ik je eeuwig dankbaar zij en je naam vermelden op mijn Facebookpagina.

 • jul 2016 verwachte levertijd

  Super bedankt voor je bijdrage! Je ontvangt download link en een dvd met de 10 portretten. Daarnaast zal ik je eeuwig dankbaar zij en je naam vermelden op mijn Facebookpagina.

 • jun 2016 verwachte levertijd

  Super bedankt voor je bijdrage! Je wordt persoonlijk uitgenodigd bij een van de filmvertoningen dit jaar in Tilburg. Daarnaast ontvang je de dvd en een downloadlink voor de films.

 • jul 2016 verwachte levertijd

  Je bent een held! Je krijgt een persoonlijke film van mij cadeau. Een videoboodschap professioneel opgenomen door FilmMoment. Natuurlijk ontvang je ook de dvd van de portretten!

 • Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

© 2017