10 filmportretten Tilburgse Vluchteling

een project van Jesse van Venrooij — Tilburg, Nederland
;
10 filmportretten Tilburgse Vluchteling

Wie zijn die vluchtelingen nu eigenlijk? 10 korte persoonlijke inkijkjes in hun leven, ambities en dromen! Te zien in Tilburg. On-en offline

Jesse van Venrooij
Jesse van Venrooij
Filmmaker Sociaal Werker

Met FilmMoment maak ik films die gaan over vaak kwetsbare groepen/mensen. in opdracht en op eigen initatief. Altijd persoonlijk betrokken.

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  17 donaties

  Super bedankt voor je bijdrage! Je krijgt een downloadlink om de 10 portretten te downloaden. Daarnaast zal ik je eeuwig dankbaar zij en je naam vermelden op mijn Facebookpagina.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 10 of meer
  46 donaties

  Super bedankt voor je bijdrage! Je ontvang per email een youtube-link naar de 10 portretten. Daarnaast zal ik je eeuwig dankbaar zij en je naam vermelden op mijn Facebookpagina.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 100 of meer
  2 donaties

  Super bedankt voor je bijdrage! Je ontvangt download link en een dvd met de 10 portretten. Daarnaast zal ik je eeuwig dankbaar zij en je naam vermelden op mijn Facebookpagina.

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • € 200 of meer
  1 donatie

  Super bedankt voor je bijdrage! Je wordt persoonlijk uitgenodigd bij een van de filmvertoningen dit jaar in Tilburg. Daarnaast ontvang je de dvd en een downloadlink voor de films.

  Verwachte levertijd — juni 2016

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Je bent een held! Je krijgt een persoonlijke film van mij cadeau. Een videoboodschap professioneel opgenomen door FilmMoment. Natuurlijk ontvang je ook de dvd van de portretten!

  Verwachte levertijd — juli 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017