Bwana joogo

een project van Michiel Van Oosterh — Kampala, Central, Uganda
;
Bwana joogo

Mysterie rond een driehoeksverhouding, een muzikant, een president (Idi Amin) en een danseres, die leidt tot de verdwijning van de muzikant.

Michiel Van Oosterh
Michiel Van Oosterh
journalist/filmmaker

Freelance journalist/filmmaker werkzaam in Oeganda. Mede oprichter van film festival in Kampala. Scriptschrijver van award winning film.

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  19 donaties

  Gratis bioscoopkaartje voor vertoning van Bwana Joogo in theater de Muzenval in Eersel tzt of Michiel’s boek ‘Content op de evenaar’ met verhalen uit Oeganda (256 blz)

 • € 15 of meer
  6 donaties

  Als je 15 euro geeft, krijg je een postkaart met groet uit Oeganda met foto van The Cranes band uit de jaren zeventig erop.

 • € 50 of meer
  5 donaties

  Voor vijftig euro krijg je tzt een digitale copy van Bwana Joogo opgestuurd

 • € 100 of meer
  4 donaties

  Voor 100 euro of meer krijg je een digitale copy van Bwana Joogo + het boek van Michiel van Oosterhout ‘Content op de evenaar’ (256 blz) met een persoonlijk gerichte boodschap erin

 • € 250 of meer
  9 donaties

  Voor 250 of meer krijg je een DVD copy van Bwana Joogo + boek van Michiel van Oosterhout ‘Content op de evenaar’ (256 blz) + dank je vermelding op de dvd aftiteling + meet & greet

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017