Alweer die feestdagen...

een project van Maarten Bakker — Rotterdam, Nederland
;
Alweer die feestdagen...

De decembermaand is niet voor iedereen een feestmaand. Koop een kaartje voor een eenzame oudere en bezorg hen een mooie avond of middag.

Maarten Bakker
Maarten Bakker
theater

Studio de Bakkerij verbindt Rotterdammers door theater- en taalbeleving. Bescheiden in grootte, maar bomvol verrassingen!

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 15 of meer
  70 donaties

  Je koopt voor €15 één mooie avond/middag voor een eenzame oudere. Dit geeft jou een mooi kerstgevoel en je krijgt ook nog een ansichtkaart van Oma Greet.

  Verwachte levertijd — december 2015

 • € 30 of meer
  25 donaties

  Je koopt voor 2 eenzame ouderen toegang. Dit geeft jou een mooi kerstgevoel en je krijgt een ansichtkaart van Oma Greet en gratis toegang tot haar eigen talkshow op 18 december!

  Verwachte levertijd — december 2015

 • € 75 of meer
  6 donaties

  Je koopt voor 5 eenzame ouderen toegang. Dit geeft jou een mooi kerstgevoel, je krijgt een ansichtkaart en een persoonlijke video boodschap van Oma Greet om je te bedanken!

  Verwachte levertijd — december 2015

 • € 150 of meer
  0 donaties

  Je koopt voor 10 eenzame ouderen toegang. Dit geeft jou een mooi kerstgevoel, je krijgt een kaart van Oma Greet en wordt 1 keer gastredacteur van één van haar talkshows in 2016!

  Verwachte levertijd — januari 2016

 • € 750 of meer
  0 donaties

  Je koopt voor 50 eenzame ouderen toegang voor een mooi gevoel. Je krijgt een kaart van Oma Greet, je mag op een datum naar keuze mee dineren en er ligt een cadeau bij de kerstboom.

  Verwachte levertijd — december 2015

 • € 1.500 of meer
  0 donaties

  Je koopt voor 100 eenzame ouderen toegang! Dit geeft een mooi gevoel en Oma Greet komt bij je op bezoek en verzorgt een minitalkshow in je huiskamer of in de bedrijfskantine!

  Verwachte levertijd — januari 2016

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017