Piano Etudes

een project van Leo Divendal — Amsterdam, Nederland
;
Piano Etudes

Van een Parijs jazzcafé, de veerboot op de Bosporus, een dakterras in São Paulo, naar het einde van de nacht. Piano Etudes voert je mee!

Leo Divendal
Leo Divendal
kunstenaar en schrijver

Stichting De Vierde Wand produceert eigenzinnige culturele projecten op het vlak van fotografie, beeldende kunst, theater en literatuur.

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  31 donaties

  DIT IS HEEL FIJN!! Een print van een van de pianotekeningen van de voorstelling voor jou en ook het fotocahier Haze of Dawn over (Etude 16) van Leo Divendal

 • € 25 of meer
  27 donaties

  EEN MOOIE BIJDRAGE! Voor jou een muzikale verrassing mét een persoonlijk en toepasselijk bedankkaartje van de crew!

 • € 100 of meer
  14 donaties

  WAT EEN BIJZONDERE SUPPORT!!! Je krijgt een schitterende ingelijste print van een van de pianotekeningen van de voorstelling en ook een speciale muzikale verrassing,

 • € 175 of meer
  2 donaties

  WE ZIJN HEEL BLIJ VERRAST!!!! Voor jou een gesigneerde catalogus en een uniek kussensloop met pianotekeningen als opdruk, ontworpen door enkele van de Braziliaanse kunstenaars.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  WAT EEN ONGELOFELIJKE BIJDRAGE !!!!! Twee vrijkaartjes catalogus, uniek kussensloop met pianotekeningen als opdruk, een muzikale surprise én de pageturner roman van Leo Divendal!

 • € 500 of meer
  4 donaties

  JIJ VERDIENT EEN HOMMAGE!!!!!! Je bent onze gast, met twee vrijkaartjes, een catalogus, een muzikale surprise, én een prachtig ingelijst werk van fotograaf Leo Divendal. Echt waar!

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  DIT IS HELEMAAL FANTASTISCH!!!!!!! Voor jou een borrel met auteur en regisseur tezamen met enkele spelers en leden van de crew. Twee vrijkaartjes, een ingelijste foto, mmmmm!

 • € 1.750 of meer
  0 donaties

  WE ZIJN SPRAKELOOS!!!!!!!! een borrel, én verrassend diner voor twee personen, met auteur en regisseur van de Piano Etudes tezamen met spelers, leden van de crew. WAT EEN FEEST!!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017