Multiples

een project van Directie & Co — Amsterdam, Nederland
;
Multiples

Multiples is een theatrale beeldenroute op straat met in de hoofdrol acht identieke mannen, die ons een andere kijk op de wereld laten zien.

Directie & Co
Directie & Co
Theater collectief

Directie & Co schept vanuit het alledaagse theatrale situaties waarin mensen letterlijk in beweging worden gebracht.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 30 of meer
  1 donatie

  Kom op onze naamdag! En beslis mee over onze namen. Dit vieren we tijdens een feestelijk diner, natuurlijk geserveerd door onze multiples mannen.

 • € 10 of meer
  50 donaties

  Heel erg bedankt! We vermelden graag je naam als sponsor op onze website.

 • € 25 of meer
  23 donaties

  Wat fijn! Je ontvangt van ons per post drie mooie gesigneerde ansichtkaarten van onze Multiples mannen. En natuurlijk plaatsen wij je naam op onze website.

 • € 50 of meer
  4 donaties

  Geweldig! We verwelkomen je graag op één van onze repetities. En natuurlijk vermelden we je naam als sponsor op onze website.

 • € 100 of meer
  3 donaties

  Dit is ongelooflijk! Voor jouw gulle gift krijg je een fotoshoot van jezelf als Multiple man gemaakt door onze huisfotograaf EN mag je één van onze repetities bijwonen.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  We zijn sprakeloos! Dit is dubbel zo gul. Jij krijgt van ons een speciaal verzorgde workshop spelen met maskers. En daarnaast mag je één van onze repetities bijwonen.

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  Onbeschrijfelijk, we springen samen met jou een gat in de lucht! Voor dit bedrag komen wij onze voorstelling op jouw gelegenheid, feest of evenement spelen.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017