fotoboek 'Elders'

een project van Mascha Joustra — Dordrecht e.o.
;
fotoboek 'Elders'

Publicatie in boekvorm van afstudeerproject 'Elders'. De zoektocht naar het verschil tussen 'onder' en 'boven de rivieren' in Nederland.

Mascha Joustra
Mascha Joustra
Fotografe

Documentair fotografe met een sterke eigen stijl die vaak wordt omschreven als indringend en beeldend

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  7 donaties

  Super, je krijgt naast het boek ook een print naar keuze uit het boek. Geprint op Bariet fotopapier 20x30 cm, en krijgt daarbij mijn eeuwige dank!

 • € 15 of meer
  0 donaties

  je kent me misschien (of niet) en wil me een warm hart toedragen voor dit project door middel van een donatie van 15 euro, Dank je wel, ik houd je op de hoogte van dit project!

 • € 40 of meer
  20 donaties

  Dank je wel! Je kiest voor een exemplaar van het boek, en krijgt daarbij mijn eeuwige dank! Alle prijzen zijn Inclusief verzendkosten :-)

 • € 90 of meer
  6 donaties

  Geweldig, je kiest voor een donatie waarbij je het boek krijgt, 1 print naar keuze uit het boek. Geprint op bariet fotopapier 40 x 60 cm en krijgt daarbij mijn eeuwige dank!

 • € 500 of meer
  1 donatie

  Superbedankt, u krijgt het boek toegezonden, plus 1 afdruk naar keuze (40x60 cm) op barietpapier bevestigd op hoogwaardig dibond materiaal, galerie kwaliteit. En eeuwige dank!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017