Nieuw solo album van Julie Scott

een project van Julie Scott — Den Haag, Nederland
;
Nieuw solo album van Julie Scott

Dearydeary is het nieuwe album van singer-songwriter Julie Scott. Sprookjesmuziek met ballen, denk Jeff Buckley meets PJ Harvey...

Julie Scott
Julie Scott
singer-songwriter

Julie Scott staat als zangeres bekend om haar theatrale, krachtige stem, sprookjes met ballen!

3 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 500 of meer
  2 donaties

  2 gesigneerde cd`s en voor 20 van jouw vrienden/familieleden een geheel verzorgd concert in mijn atelier....de datum plannen we samen en ik zorg uiteraard voor drankjes en hapjes!

 • € 10 of meer
  8 donaties

  Jij wordt, mits je dit wil, met naam en toenaam genoemd en geroemd op mijn website en Facebookpagina! Alle kleine beetjes helpen om dit project mogelijk te maken!

 • € 25 of meer
  31 donaties

  Voor jouw bijdrage ontvang je een gesigneerde cd en wordt je op mijn website en Facebookpagina genoemd als held die dit project mogelijk maakt!

 • € 50 of meer
  21 donaties

  Dank!! Als tegenprestatie bied ik je een gesigneerde cd, je krijgt een kaartje voor een concert in mijn atelier en je wordt als held geroemd op mijn site en Facebookpagina!

  Verwachte levertijd — november 2015

 • € 100 of meer
  8 donaties

  Geweldig! Jij krijgt als dank 2 VIP kaartjes voor een concert in mijn atelier, 2 gesigneerde cd`s en eeuwige roem op mijn site en Facebookpagina!

  Verwachte levertijd — november 2015

 • € 250 of meer
  2 donaties

  Voor deze geweldige bijdrage ontvang je 2 gesigneerde cd`s en naamsvermelding via social media, 5 VIP kaarten voor een concert in mijn atelier incl. drankjes en hapjes.

  Verwachte levertijd — november 2015

 • € 500 of meer
  0 donaties

  Jouw bedrijfslogo op de hoes : 2cmx2cm € 500,- en 1 gesigneerd exemplaar 5cmx5cm € 1000,- en 5 gesigneerde exemplaren 10cmx10cm € 1500,- en 10 gesigneerde exemplaren

 • € 1.000 of meer
  0 donaties

  5 gesigneerde cd`s en voor 30 van jouw genodigden een geheel verzorgd concert in mijn atelier met mooie wijn, speciaal bier, bijzondere hapjes en het verhaal achter de muziek!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017