cd opname Kanon Pokajanen van Arvo Pärt

een project van Cappella Amsterdam — Amsterdam, Nederland
;
cd opname Kanon Pokajanen van Arvo Pärt

De muziek van Arvo Pärt raakt velen. Dit jaar wordt hij 80 jaar. Cappella Amsterdam wil zijn geliefde 'Kanon Pokajanen' uitbrengen op cd.

Cappella Amsterdam
Cappella Amsterdam
Kamerkoor

Vanaf de oprichting door Jan Boeke vormt de liefde voor muziek de leidraad voor Cappella Amsterdam. Het koor zingt moderne en oude muziek.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  47 donaties

  U ontvangt een door Daniel Reuss gesigneerd exemplaar van de CD en een uitnodiging voor de exclusieve cd-presentatie in najaar 2016, met welkomstdrankje.

 • € 10 of meer
  23 donaties

  Dank voor uw steun! U ontvangt een persoonlijk bedankje per e-mail.

 • € 25 of meer
  38 donaties

  U ontvangt een Cappella Amsterdam presentje dat u kunt ophalen bij een van onze concerten, of dat wij per post naar u versturen.

 • € 50 of meer
  26 donaties

  Naast bovenstaande ontvangt u een uitnodiging voor de exclusieve cd-presentatie in najaar 2016 voor donateurs. U mag met voorrang de CD bestellen voordat deze op de markt komt.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Naast bovenstaande tegenprestaties (incl. CD), wordt u eervol genoemd op de exclusieve cd-presentatie. U bent daarnaast ook van harte welkom bij een van onze (zaal)repetities.

 • € 500 of meer
  2 donaties

  Naast bovenstaande tegenprestaties (incl. CD) ontvangt u 2 vrijkaarten voor een Cappella Amsterdam concert naar keuze. U bent onze eregast op de cd-presentatie in najaar 2016.

 • € 1.000 of meer
  1 donatie

  U bent een jaar lang Bijzondere Vriend van Cappella Amsterdam met toegang tot onze repetities en events. U ontvangt bovengenoemde tegenprestaties & wordt vermeld in het cd-boekje.

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017