Single en Videoclip 'Nieuw Begin' Davide

een project van Davide La Cara — Nijmegen, Nederland
;
Single en Videoclip 'Nieuw Begin' Davide

"Nieuw Begin', de eerste Nederlandstalige single van Davide La Cara. Productie: Mark van Tijn (Soundwise studio/J. Fluitsma & E. van Tijn).

Davide La Cara
Davide La Cara
Zanger

De Italo-Nederlander Davide La Cara is een ervaren en passievolle zanger. Hij heeft meegedaan aan Idols 3 (16e plaats) en aan Popstars 2009.

1 project gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 500 of meer
  2 donaties

  Voor jou als allergulste donateur organiseer ik een privéconcert in combinatie met een 5-gangen diner (ik kook!) voor max. 8 personen. Bij jou thuis of op locatie naar keuze.

 • € 15 of meer
  15 donaties

  Alle kleine beetjes helpen! :-) Na een succesvolle crowdfunding krijg je van mij een persoonlijk berichtje met een leuke verrassing!

 • € 25 of meer
  4 donaties

  Dankjewel voor deze donatie. Na een succesvolle crowdfunding krijg je een persoonlijk bericht met twee verrassingen als bedankje.

 • € 50 of meer
  8 donaties

  Te gek dat je me steunt! Voor deze bijdrage krijg je mijn cd-single thuis gestuurd met een persoonlijk berichtje.

 • € 150 of meer
  0 donaties

  Voor deze gulle donateurs organiseer ik een privéconcert! Uiteraard ontvang je ook een privébericht + mijn cd-single thuis gestuurd.

 • € 250 of meer
  1 donatie

  Naast alle andere tegenprestaties (privébericht met een leuke verrassing + cd-single + privéconcert) wordt jouw naam (of die van jouw bedrijf) op mijn cd-hoes vermeld.

 • € 350 of meer
  0 donaties

  Alle andere tegenprestaties gezien? Die krijg jij ook als te gekke donateur uiteraard! Bovendien krijg je een privéconcert in je woonkamer of ergens anders!!!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017