Er staat een winkel in het bos

een project van Margriet Stegmeyer — Nederland
;
Er staat een winkel in het bos

Dit is een spannend, emotioneel en spiritueel sprookjesboek, voor mensen van vlees en bloed.

Margriet Stegmeyer
Margriet Stegmeyer
Beeldend kunstenaar

Het leven is een zee vol mogelijkheden. Onderzoeken, groeien en bewust worden zijn voor mij belangrijk. Pionieren staat hoog in het vaandel.

2 projecten gesteund

Doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

Hoera!

Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  12 donaties

  Fantastisch, dank! Je krijgt een gesigneerd boek toegestuurd inclusief een ART-bag met handgemaakte cadeautjes + uitnodiging expositie.

 • € 10 of meer
  13 donaties

  Heel erg bedankt voor je steun! Je ontvangt een uitnodiging voor de expositie Eigen(W)aardigheden op 7 februari, De Lawei in Drachten.

 • € 25 of meer
  33 donaties

  Dank! je krijgt een prachtig gesigneerd boek toegestuurd én je wordt uitgenodigd voor de expositie Eigen(W)aardigheden 7 febr. De Lawei, Drachten.

 • € 60 of meer
  2 donaties

  Super dank! Je krijgt 2 gesigneerde boeken toegestuurd. Eén daarvan wordt heel persoonlijk en creatief ingepakt. (vermeld bij donatie de voornaam van deze persoon)

 • € 90 of meer
  2 donaties

  Hoera, dank je wel! Je krijgt een gesigneerd boek toegestuurd én een door mij getekend portret! Stuur een duidelijke foto toe en je krijgt iets unieks terug!

 • € 150 of meer
  2 donaties

  DANK, DANK! Je krijgt een gesigneerd boek én ik kom bij jou thuis het spannende verhaal over De winkel in het bos voorlezen! Ook neem ik een zelfgebakken appeltaart mee!

 • € 200 of meer
  1 donatie

  Geweldig, DANK je wel! Je krijgt een gesigneerd boek toegestuurd én ik nodig je uit voor een creatieve workshop voor twee personen bij mij thuis!

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

© 2017